reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Mamoot wielkie gratulacje!!! Wiedzialam, ze tak bedzie, ze jak tylko ja bez netu bede to sie cos wykluje:-) Nieco spoznione zatem ale naprawde serdeczne usciski dla Stasia, jego starszego brata i mamy!!! A Stas jest strasznie slodki i jakos tak od razu widac na zdjecich ze chlopak:-)
Wojciaszk pewnie sie bardziej bratem zainteresuje jak sie oswoi z jego becnoscia - choc u nas tez jak do tej pory zaiteresowanie Zoska ze strony Julka male - po prostu za duzo z nia nie poszaleje;-)

Ja dzis dotarlam do tesciow - wiec od razu na bb, zeby sie przypomniec;-) Dwa tygodnie nad morzem minely nam nie wiedomo kiedy. Jutro mini urodziny i wieczorny pociag do Paryza. Troche sie zaczynam bac, ze moze za duzo tych podrozy dla maluchow -ale wierze, ze bedzie ok. Jak na razie znosza wszystko dzielnie i chyba dobrze sie bawia. No i powinnismy byc juz czesciej bo z internetem bedzie juz ok.

Ania niezly boj musialas stoczyc he he ;-)

Dzięki Cicha!:-):-)
Fajnie masz, że dzieci dobrze znoszą podróże. Z resztą z taki rodzicami-podróżnikami jak Wy to nie mają szans ;-) muszą lubić podróże.

a my dzisiaj imprezujemy:) wszystko juz prawie gotowe, jeszcze tylko sałatki podoprawiać i myślę ze będzie ok:)

A właśnie Sywlia robię chyba Twoja sałatkę makaronową, przepis z przed roku, mam nadzieje, że mi wyjdzie:)

A dziewczyny i mam zgodę na reaktywację na dzień obrony, termin 26 czerwiec:-D od poniedziałku zakuwam, jak za dawnych lat:-)

Ell udanej imprezy :-) bawcie sie dobrze.... :)

Cicha super ze wszystko u Was oki...Zazdroszcze tych podrozy...Coz za kare ze Cie tak dlugo nie ma duzo zdjec bedziesz musiala wkleic :-)

reklama
Ell udanej imprezy a 26 trzymam mocno kciuki:-)

A my dziś byliśmy na szkolnej majówce i straciliśmy masę kasy:-DNa loterii dzieci wygrały radio, maskotki, namiot i słodycze a na licytacji wylicytowaliśmy korale z kolczykami ręcznie robione:-)

Do góry