reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Oj uspokoiłyście mnie bo Olcia też na potęgę pije. Myślałam, że coś nie tak. No i jeść ostatnio ni echce tylko by jogurty wcinała na okrągło. No ale ileż można.

reklama
Rusałko, Małż mi czyta przez ramię i pyta: "a kto tam siedzi w Manchesterze?". A ja na to, że Rusałka. To Ci Rusałko Małż pomacha z samolotu, bo będzie służbowo w Twoim mieście w przyszłym tygodniu.:-)

Karol nie żuje, my żujemy ale dopóki sam się nie dopomina to nie zamierzam mu dawać (nawet rozpuszczalnej choc dostał na urodziny - ale to akurat uważam że niezdrowe dla zębów, jak przyjdzie czas i dorośnie to dostanie bezcukrową :) kiedyś spotkaliśmy w parku 14 misięczną dziewczynkę któa żuła gumę i w niezłym szoku byłam :)
pije różnie - ma dni że dużo, ma dni że mało, najwięcej kompotów (jestesmy dobrze zaopatrzani przez dziadków) i soków

Klaudia tez nie zuje gum- teraz dostała na dzien dzicka pake a w niej gumy rozpuszczalne- to dostała i jadła..ale to tez musi miec na nie smaka..nie zawsze je chce.

pije tez sporo- bez picia nawet sie nigdzie nie "wypuszczam!" gł. soczki rozcienczane z woda, kubusie, kakao, mleczka smakowe, jogurty pitne, herbaty

A ja właśnie jak tak poczytałam o tych gumach to mi się przypomniało jak ostatnio dawałam Kubie gumę do żucia, ale bynajmniej jej potem nie wypluwał. :-D ciekawe co z nią zrobił :-D

Matek żuje gumy i to od dawna. Raczej nigdy ich nie połyka a nawet nauczył się że jak jedziemy autem a on ma gumę w buzi i zasypia to gumę wyjmuje. No i żuje gumy te normalne miętowe no Orbit

Baśka, pytałas o imię naszej córci - będzie Olga:tak::-) (powiem Wam, że i tak uwierzę, że to córcia jak zobaczę po porodzie ;-))

reklama
Kasiu jestem za...... cyt..powiem Wam, że i tak uwierzę, że to córcia jak zobaczę po porodzie ;-))

A ja mam pytanie. Moze któraś z was ma jakąś dobra kwatrke do polecenia nad polskim morzem - najlepiej domek. Tak mi się marzy...... urlop mam juz za 3 tygodnie... Hip,,,hip...hurrraaaa

Do góry