reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

czerwcowe ploteczki :D

Hej ciotki!!!! Ja tu na chwile powiedziec ze zyje i mam sie dobrze...Dostalam nawet nowa ksywe"moczy morda":baffled: -piekna prawda?:laugh2: Codziennie wieczorem prosseco,piwko,szampan i dobry polski film :) a wczoraj wypad do miasta :) Pozdrawiam Was kochane...LEce bo kawa stygnie...( wkoncu cos bez procentow:-D) No ale do wieczora juz niedaleko ;-)Wracam w niedziele wiec bede miala co nadrabiac... Sciskam...

reklama
Mamootku, dzielna z Ciebie Mamuśka!:tak:

Aniu, w takim razie wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Duzo zdrówka dla Ciebie, dziaciaczków i męża (żebys nie musiała sie o nie martwić) i spełnienia marzeń:tak:

Pati agentko - baw sie dobrze!!!

Aniu wszystkiego najlepszego duzo zdrówka, pociechy z dzieciaczków no i z meza:-):-):-)
Pati ksywa piekna ha ha ha:-D ale baw sie dobrze

Mamoot- zuch dziewczyna!:-)

AniuB- ciesz sie, ze my daleko mieszkamy ..bo jak tortów nie lubie..to na drinka urodzinowego z kwiatkiem bym wpadła:-D
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!

własnie miałam pisac..ze ostatnio Pati ma"urwanie głowy" i prosiła bym cioteczki i dzieciaczki pozdrowila..Koza ze mnie -zapomniałam:baffled:..ha! wiedziałam, ze sama to zrobi:-p..bo bez bb nie da sie zyc:-D:-D:-D

Mamy samodzielen z dwójką - podziwiam!!! ja mam takie urwanie głowy z pracą że dla jednego siły i cierpliwości mi brak :(:(:(
Aniu - sto lat stolat- w zdrowiu i miłości!!!

Mamootku - Twoj Marcin przywiózł mi deszcz do Manu:baffled::-D:-D:-D.(zamiast słoneczko z PL, gdzies po drodze zabrał deszcz?:/...:D .nie padało, trawe trzeba było podlewac..a teraz leje:crazy:..az ciezko gdziekolwiek sie ruszyc:baffled:..mam nadzieje, ze Marcin wział jednak cieplejsze ciuchy..bo pogoda w ciagu jednego dnia straasznie sie popsuła..az jak ogladam Wasze zdjecia..dzieciaczki leko ubrane..słoneczko....ach ..ach! no, ale jeszcze troche i ja bede sie smazyc w PL:-):-)

reklama
Dzięki dziewczyny, jesteście kochane:-)A szkoda że daleko mieszkacie bo na Waszą wizytę to bym się ucieszyła:-D
No a wczorajszy wieczór był super. Dziewczyny dały znać że będą o 20 a ja wracałam akurat od lekarza. Weszłam do domku i nagle ktoś puka, myślałam że to kumpele a tu:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:mój mąż z bukietem 28 róż:-):-):-):-):-):-)Ale mi numer zrobił. Strasznie się cieszę że przyjechał no a potem przyszły dziewczyny i wino się lało strumieniami ale grunt że dziś wstałam bez kaca :-D

Pati Ty agentko:tak::-D

Do góry