reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Slodkosci :-) Mamootku :)

Irmaa Ty sie nie martw za wczasu...Izkaa napewno bedzie dobra siostra,a zazdrosc czasami bywa-to normalne:tak:

A ja mam takie pytanie...Uwaga!!!!!hahahahahaha:-D
Powiedzcie mi jakich zapachow uzywacie w domu zeb yladnie achnialo?(jak wogole uzywacie czegos ) Bo ja lubie swiece zapachowe(z ikei np.) i airwick ten co sie wklada do gniazdka...Ale chetnie cos innego bym wyprobowala:tak:

reklama
Ja lubie swiece zapachowe wanilia cynamon, olejki takie do podgrzewania podgrzewaczem a odswierzacz taki w sprayu ostatnio ten:
GREEN MEADOWS™ Odświeżacz powietrza bo sie długo trzyma i nawet pomaga na dym, spalenizne itp

a ja dzisiaj naprodukowałam Otylce kolorowanek, bo u nas ostatnio jedna na dzień to za mało:tak:

ja zapach mam do gniazdka tez...ale podobno nie sa one za zdrowe gdzieś czytalam,załaczam w salonie na dole, jak spimy u góry...nazwe powiem jak wroce do domu bo ja do takich rzeczy nie mam pamieci

A olejki do podgrzeania tez mam :-)
A jak mi sie skonczy ten do gniazdka to wiecie co robie...? :-)
Wyciagam ten wklad i wsadzam do odkurzacza w ta szpare gdzie wylatuje powietrze...jak odkurzam super pachnie w calym mieszkaniu,nie czuc tego kurzu...ostatnio wsadzilam z 3 miesiace temu i nadal pachnie jak odkurzam:szok::-)

u mnie stoi mnóstow swieczek..uwielbiam swiece zapachowe...najlepiej zapach owoców:tak:kwiatów
oprócz tego prawie codziennie myje podłogi:-D(moje spaczenie:-pi zawsze szykam jakis mega pachnacych płynów:baffled:- dywanów tu nie mam..a w PL- tzreba bedzie pomysł Pani opatentowac:tak:

reklama
U mnie jest jak u Mamoota:tak:I zauważyłam, że Olga uwielbia na niego patrzeć:tak:Ale Miki też nie był cały czas ze mną tylko jeszcze Dziadkowie i Radek.

Do góry