reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Ja bardzo lubie truskawkowe swiece z ikei... takie w szkielkach... Ladnie pachna,dlugo sie pala ,a potem szkielka wykorzystuje np.do takich celow :-)

Dorcia i jakie plny do podlog ladnie pachna? Ja np.lubie Meister Proper :-)

reklama
U mnie jest jak u Mamoota:tak:I zauważyłam, że Olga uwielbia na niego patrzeć:tak:Ale Miki też nie był cały czas ze mną tylko jeszcze Dziadkowie i Radek.

no to ciekawe jak to będzie u nas, babcia opowiadała że jak moja mama była mała i urodziła się ciocia (jej siostra) to babcia bała się je same zostawić, bo mama powiedziała że sprzeda ciocię albo wyrzuci przez okno. Ponoć była strasznie zazdrosna, a miała już wtedy 5 lat.:dry:

co do zapachów to ja nie lubię ani takich do kontaktu, ani świec zapachowych,bo mnie od nich głowa boli, zresztą tak jak od perfum, no cóż nic na to nie poradzę, :-(lubię i toleruję tylko świeże zapachy najlepiej owocowe a wprost nie cierpię kadzidełek. :no:Najlepiej jak mój małż dostał jakieś perfumy pod choinkę od rodzinki, i miały taki ciężki korzenny zapach, myślałam że oszaleję jak je czułam, :baffled:poszłam więc do perfumerii kupić mu nowe inne, wybrałam takie co wydawało mi się że są ok, ale jak się nimi popsikał, to po chwili pachniały już trochę inaczej i też mnie drażnią, w prawdzie o wiele mniej niż tamte, no ale nic już nie mówię, bo przecież sama je wybrałam.:-:)dry::sorry2:

a my dzisiaj rowerkowalismy:-D pierwszy raz odkad bylam w ciazy ....kupe czasu nasze rowerki leżakowaly...dostaliśy koszyczek dla Oti- młoda wniebowzięta, ma kask i cały dzien, nawet na hustawkach chciała z nim paradować:-D a j ajestem mega zrelaksowana, jak nigdy, tego mi trzeba było:tak:nawet nie wiedziałąm, że tak brakowało mi roweru- kiedyś od kwietnia do pazdziernika jeżdzilismy dziennie....a tu taka przerwa..na jutro tez już trasy zaplanowane

my dosc czesto jeździmy na wycieczki rowerowe z Klaudią- tez je uwielbia:tak::tak:..ostatnio jednak (2 dni temu)- by moc sobie pogracna spokojnie w tenisa - mała z ciocia jeździły na rowerze, a my z Adamem gralismy sobie..ale było super!!!mega wycisk dostała(przegrałam ale co tam- odbije sie:crazy::-D..tylko mała jak nas gdzies z daleka dostrzegła to płakała, ze ona chce grac, a nie jeździc..:baffled:

Pati płyny do podłóg ostatnnio kupuje jakies takie angielskie jakie mi tu wpadna w rece..Rozne, bez specjalnego polecenia..ale lubie np. ajax kwiatowy(ten rózowy)

Ja wycieczki rowerowe robi ę sobie codziennie z Madzią bo odkąd sama nauczyła się jeździć to nic tylko rower i rower. A z Mateuszkiem w piątek jeździliśmy quadem i też był super zadowolony:-)

No to wyprobuje ten Ajax... ;-) chociaz pewnie juz go mialam tylko nie pamietam...Ogolnie mam za duzo chemii,zawsze pelna szafka pod zlewem..Czasami zdaza mi sie przesadzac z zakupami :-D;-)

reklama
Wiecie co,brakuje mi tu takich emotow jak na gg :tak: Te na gg sa tak zajebiste ze czasami pisac nic nie trzeba zeby sie porozumiec...a te tu to takie na jedno kopyto...:dry:

Do góry