reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
my też :tak::-D ciekawe do której Iza będzie balować i czy potem zaśnie czy będziemy się musieli zwijać do domu
Ell a Otylka z wami jedzie??

tak tak, to już jej drugie weselicho:) pewnie pobuszuje do 22 i potem do wyra:) jakos odkad jest z nami nie potrafiłabym jej od tak na weekend podrzucic z powodu wesela, bo ja chce sie wybawić, z nia też zabawa na pewno będzie udana

po pierwszym weselu mój maż został wzorem dla wszystkich obecnych tatusiów (Oti miala wtedy 11 miesiecy) hehe kazda babka z wesela, podchodziła do nas i go chwaliła...ale mi było łyso, zwłaszcza jak przyprowadzała swojego chłopa i mowila..patrz i sie ucz jak ten pan zajmuje sie dzieckiem

Spoko, spoko, mod czuwa:tak:W czerwcowych ploteczkach nic nie tykam, bo tu można o d...e Maryny gadac;-)ale na pozostałych porządki robię. Pewnie nawet nie zauważacie jak posty są przenozone z wątku na wątek:-D

A bałaganiary jesteście takie, ze czasami nic nie robie, bo nie wiem od jakiej strony ten bałagan ugryźć;-):-D:-D:-D

Lepiej nie bo pierwsza bede na tej liscie-zobaczcie ile mam postow na swoim koncie:szok::-D

Laski udanego wesela i prosze sie obfotografowac jak pieknie wygladaliscie :-)
A ja dzis bede na kursie Salsy :szok::-DMoze nawet dupa zakrece jak juz tam bede...;-)

ja to tam piekna nie bede, mam sukienke pozyczona (gorset +spodnica do kolan)- jakos nie miałam nastroju na wydatki na moment:) za to młoda ma uszyta sukienke i nowe buciki:-) ale do fryzjera się umowiłam:tak:

a co do tanców to my z meżem zaliczylismy pare kursów:) rewelacja:tak: najbardziej podobaja mi sie kroki do tanga.. tutaj mozna poswiecic na parkiecie:)

reklama
cos mi tu smierdzi wykrecaniem sie od fotek ....:crazy:;-):-D
Zaloze sie ze bedziesz wygladac cacy :-)
Ja tam tez nie lubie na takie fatalaszki wydawac kasy bo wtedy to i tak lezy w szafie...az mole zjedza ;-) Dlatego jak bym miala okazje to tez bym sobie pozyczyla :-)

Do góry