• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
a wiecie, że u mnie nie ma żadnej Julki w okolicy...ani w rodzinie, ani u Oti w żłóbku

fakt Kasia Olgę znałam jedną(bardzo mało popularne imię), ale Juli w całym swoim zyciu nnie znałam żadnej

Pati ty przebywasz zupełnie gdzie indziej..to mozesz pozwolić sobie na egzotyczne imię..ja nie....ja też w realiach polskich nie nazwłabym dziecka Noemi..pomimo, ze bardzo mi się podoba i już do waszej Noemi przwyczaiłam się:tak::-)

Ja nawet mieszkajac w -polsce wybralabym to imie :-) A jak by mi w urzedach problemy robili to byl zrobila awanture jakiej w zyciu nie widzieli... :crazy::wściekła/y: Bo to jedyne imie dla dziewczynki ktore mi sie ogolnie pdoobalo:-D Malo tez ludzi wie ze to swiete imie :-)

Pati teraz już nie ma problemow odnośnie imion, ostatnio ksiądz rozdawał w kościele piątce dzieci nagrody za prace, każde z nich nie miało polskiego imienia, byłam w szoku:szok:

Ell czekamy na wieści!!!

A my w preferencjach imiennych jesteśmy tradycjonaliści choć przeciwni tym imionom najbardziej ostatnio popularnym - oboje w sumie z mężem to przerabialismy na sobie :) w końcu - Magda i Paweł - jakież to oryginalne, nieprawdaż ;)?
Basia lub Krzyś

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry