reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Snieg :szok::szok::szok::szok::szok:

Ja dzis mialam pierwsza jazde :-)
Powiem tylko tyle ,ze wszystkie laski co ze mna siedzialy za trzecia jazda byly dopuszczone na ulice ,a ja dzis smiglam przez pol berlina i jeszcze uslyszalam ,ze jest ze mnie dumny Waldemar :-) na ty sobie tez przeszlismy....:-D

Dzieki dziewczyny :-)

Syla zrob foteczke tego puchu bialego :-) Ja anty-zimowa,ale ten pierwszy czas kiedy wszystko bieleje ogladam zawsze z zapartym tchem...jak male dziecko...z okna ,w cieplym mieszkanku uwielbiam to robic...No dobra jeszcze w aucie z podgrzewanymi siedzeniami:-D:-D:-D

Pati gratuluję!

Ja śnieg toleruję tylko w święta, poza tym okresem przeklinam go... jakby to coś miało zmienić :-D no ale cóż, zmarźluch jestem i już, nie lubię zimy, późnej jesieni zresztą też.
A opony zimowe u mamy, byliśmy u niej na weekend i jakoś nie pomyśleliśmy, żeby je wziąć, więc będziemy w piątek znowu jechać.

Pati pewnie pan Waldemar chcial sie z fajna laska na miescie pokazac:-p:-D :-) Zartuje oczywiscie i tez wierze ze za pierwszym podejsciem zdasz a po miesiacu od kursu to juz wogole bedziesz smigac jak stary kierowca.
Mnie by sie wkoncu przydalo cos w tym kierunku zrobic bo maz ciagle glowe suszy a ja jakos nie widze potrzeby albo raczej sprzyjajacych okolicznosci.:zawstydzona/y:

reklama
Pati szacuneczek!!

Ja muszę zapisać się na kolejny egzamin i jakoś nie mogę. Muszę teraz odwalić 5 godzin załatwić zaświadczenie i dopiero będę mogła się zapisać. jeszcze na razie nie wiem kiedy to zrobię. Czasu mi brakuje:-), chociaż taką mam wymówkę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry