aniab190
mama czerwcowa '06
No dokładnie kase idzie odzyskać. Ja też miałam kiedyś takie zdarzenie- opona mi pękła po wjechaniu w dziurę. Policja spisała protokół potem pismo do zarządu dróg i kasę wypłacili. Swoją drogą oni mówią że lepiej wychodzą na wypłacaniu ludziom kasy z ubezpieczenia niż na remontowaniu dróg dlatego nie remontują

Kasiu świetna ta biżuteria. Ja dwa lata temu kupowałam taką własnoręczną biżuterię na aukcji w Madzi szkole- jakiegoś dziecka mama robi i rozprowadza najczęściej wśród nauczycielek

Kasiu świetna ta biżuteria. Ja dwa lata temu kupowałam taką własnoręczną biżuterię na aukcji w Madzi szkole- jakiegoś dziecka mama robi i rozprowadza najczęściej wśród nauczycielek
), a tak ... Choć powiem Ci, że jeszcze kilka miesięcy temu nosiłam tylko i wyłącznie wkręty i to takie malutkie, których prawie nie widać. Na wesele koleżanki kupiłam sobie dłuższe kolczyki i potem tak mi się spodobało, że ...
). A jak cudnie zapakowane:-) Jak kupiłam pierwszy komplet dla przyjaciółki, to chciałam kuknąć jak wygląda, ale tak był zapakowany, że w życiu nie potrafiłabym ponownie tak zapakować