reklama

czerwcowe ploteczki :D

No dokładnie kase idzie odzyskać. Ja też miałam kiedyś takie zdarzenie- opona mi pękła po wjechaniu w dziurę. Policja spisała protokół potem pismo do zarządu dróg i kasę wypłacili. Swoją drogą oni mówią że lepiej wychodzą na wypłacaniu ludziom kasy z ubezpieczenia niż na remontowaniu dróg dlatego nie remontują:tak::szok:
Kasiu świetna ta biżuteria. Ja dwa lata temu kupowałam taką własnoręczną biżuterię na aukcji w Madzi szkole- jakiegoś dziecka mama robi i rozprowadza najczęściej wśród nauczycielek

reklama
Mamoot, najekonomiczniej zrobić sobie samej (nie mam wyobraźni:sorry:), a tak ... Choć powiem Ci, że jeszcze kilka miesięcy temu nosiłam tylko i wyłącznie wkręty i to takie malutkie, których prawie nie widać. Na wesele koleżanki kupiłam sobie dłuższe kolczyki i potem tak mi się spodobało, że ... :sorry:
Z resztą mam słabość - też od niedawna - na hand made:tak:

Kasia bardzo ladne rzeczy w tej kolekcji...i widac jak starannie wykonane. Az mam ochote przekluc uszy na nowo (bo juz mi dawno zarosly). Moze chociaz na jakis prezent sie skusze.choc wybor bedzie nielatwy:-)

No właśnie jestem pod wielkim wrażeniem tego rękodzieła, dlatego zdecydowałam się też Wam pokazać (żeby nie wyszło, że reklamuję/spamuję:-p). A jak cudnie zapakowane:-) Jak kupiłam pierwszy komplet dla przyjaciółki, to chciałam kuknąć jak wygląda, ale tak był zapakowany, że w życiu nie potrafiłabym ponownie tak zapakować:-D

Mamoot, jak chłopaki? Zdrowe?
Cicha, a Twoje szkraby? Wyjaśniło się z tym przedszkolem?
Baśka, Fredka, jak sobie radzicie?

no u nas Karol w nocy gorączka- jak piec, chyba z 39 stopni miał :( nie mierzyłam bo marudził i nie chciałam go męczyć bo światłowstręt miał...dałam nurofen a rano szczekający kaszel, w przedszkolu pomór, pół grupy nie ma, chyba i do nas dotarło:(:(:(
a poza tym nie jest źle - jakoś sobie radzimy choć czasu dla siebie zero, dopiero ok 22 ale wtedy padam na pysk maksymalnie, teraz jak Karol w domu pewnei jeszcze gorzej będzie...

Kasiu - bizuteria piekna!!:tak:
choc powiem Wam, ze ja to tak - kupuje roznosci, by nacieszyc oko, uwielbiam miec:-Dale nie nosze:sorry:ba -za to moja Duska czesto wysypie sobie i sie przebiera/zaklada korale, kolczyki na uczy, opaski...ja to mam slabosc do zlota....:sorry:

Baska- jestes dzielna!
Lolek - zdrowka!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry