reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Pati co Ty...jakie nigdy! Jeszcze musicie sie postarac o taka piekna kopie Noemi w meskim wydaniu- sama mowilas kiedys, ze chcialabys miec Gracjana:tak:

Ja czuje sie b. dobrze! moze troche senna, taka zmeczona, lenia mam i wytlumaczenie, by nic nie robic:-D:-D:-D(a sprzatania po imprezce, ze hohohohoo) do tego nie mam apetytu, jak zjadam wczoraj o 15.30 obiad, tak dzis dopiero o 10,30 sniadanie- i to nie daltego, ze bylam godna, tylko jakos slabo mi bylo.
Mam nadzieje, ze te mdlosci i wymioty jakie mialam przy Klaudii odok 7 tyg do 4 m-ca mnie tym razem omina!!!!

Wczoraj byłam na imprezie. Wróciłam o 1.30, więc dziś chodzę jak zombi, bo przecież rano mieliśmy basen. Trzeba było wstać. Ale impra była fajna :tak:

Mamootku podziwiam ze po imprezie masz jeszcze chec na basen...tzn.ze wogole bierzesz sie w grasc bo pewnie srednio sie chcialo isc? ;-)
Ja nastepny dzien po imprezach mam z glowy...nikt mnie nigdzie nie wyciagnie...Chciaz ostatnio mnie kumpela na zakupy wyciagnela i to jeszcze z dzieciakami :szok:

Pati, nie mam wyjścia, bo mamy karnet na cały kurs. Szkoda tracić kasę i radochę dla dzieci. WCALE mi się nie chciało iść. Tyle dobrze, że się nie skacowałam.

a co do rozdwojeń - jeszcze kasia Kucińska...a z nieaktywnych ostatnio tez by się kilka znalazło;) Rusałko - ponagabuj je trochę hihi
a nie wiecie kiedy Asia - mama Marcinka ma rodzić? a może już urodziła?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry