reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Kasia trzyma rękę na pulsie :-)
U nas z racji ciągłych mniejszych lub większych burz to decyzja odłożona na nieokreśloną przyszłość :-) ale chyba powoli nadchodzi stabilizacja, jeśli kupimy mieszkanie, to postaramy się o dziecko :-) A Martuś już baaaaaaardzo wierci dziury w brzuchu o braciszka albo siostrzyczkę...

To jeszcze moderator nam powie- dlaczego Asia sie do nas nie odzywa:-(- a termin ma jak dobrze pamietam na luty?

Sumka sie odezwala!:-) na zamknietym dla znak,ze zyje:tak:

a reszta- moze zbombardujemy je na nk?:-Dco sie z nimi dzieje:-D

KasiuK- nie ma na co czekac- na nowe wprowadzicie sie z maluszkiem...brzuszkowi poki co by bylo wszystko jedno czy pokoj wiecej czy mniej:-D;-)

Asia, po prostu w ogóle nie zagląda już na forum:-(jak był czas kiedy czasowo nie wyrabiała, tak później ciężko jej było "wstrzelić się" w życie forumowe. Rozumiem ją, bo ja tak mam z innym forum.

Rusałko, brzuszkowi rzeczywiście byłoby wszystko jedno :-) ale jeszcze nie wiemy, czy w ogóle dostaniemy kredyt, w tym tygodniu mamy mieć odpowiedź, mam nadzieję, że pozytywną. Jeśli tak będzie, to szybciutko weźmiemy się za szukanie mieszkanka, i jak formalności będą załatwione, to z całą pewnością będą starania o dzidzię. No a jeśli nie- do momentu uzyskania kredytu nie możemy powiększyć rodziny, bo jeszcze spadnie nam zdolność kredytowa.

Szkoda, że Asi nie ma z nami ale gorąco ją pozdrawiam. I w zasadzie też ją rozumiem bo i mi coraz trudniej zmobilizować się do pisania na forum. Obowiązków przybywa, czasu coraz mniej na wszystko...

Mam na dziś chytry plan: chce iść z Marcinem do kina wieczorem, bo ma dziś imieniny. On nic nie wie, a rodzice juz zamówieni do opieki nad dziećmi. Ciekawe czy plan wypali.:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry