reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Pati szerokiej drogi!!! U nas tez bialo i slisko.

Rusalko w weekend odespisz. Mam nadzieje, ze to jednorazowy przypadek.

reklama
Wpadam ogłosić radosną nowinę

Mama Marcinka urodziła dziś Zosię przez cesarskie cięcie. Zosia waży 3500g i mierzy 55cm:-)

oooo GRATULACJE dla Asi i jej rodzinki!-WSZYSTKIEGO NAAAJ!

co do mnie- myslalam dziewczeta- rano zaprowadzam mala, obiadek zrobie i poloze sie poczytac ksiazke...kimne sobie..ale wprowadzili sie tu niedaleko polacy, ktorzy nie znaja jezyka ang...a szukaja pracy...no i tak jakos ostatnio raz zprzyszli by zadzwonic gdzies tam w ich sprawie....i tak przychodzili do poludnia...w pewnym momencie proszac, czy z nimi gdzies tam nie podejdzie moj maz...dzis ja...odmowilismy- wykrecilismy sie obowiazkami...myslam ...bo dzis znowu przyszli...zaczyna mnie to wkurzac...bo rozumiem wszystko, ale ja chce spokoju:crazy:
wiec nie wypoczelam, a mao tego poprosili mnie czy podejde z ich domowego podzwonie...mowie no ok..mysle, tel dwa mnie nie zbawi...a tu wchodze dymu tyle, ze siekiere mozna zawiesic...do tego telefonow w cholere...jak sekretarka..
Maz wrocil z silowni i pyta co taka zla jestem i dlaczego tak smierdze papierosami?...i dupa dzien strzelil:wściekła/y:

Mamoot to teraz trzeba te sny zrealizowac....moze tak jesienna wizyta w Szwajcarii? Okres w sam raz na polegiwanie na gorskich poloninach :-)

Mmmmm..... kusisz, kusisz :-):-):-)

Wiecie co, weźcie worek z sianem i będzie nafajniej, na pewno najzabawniej;-)

Kasiu :-D:-D

Pati, kciukasy zasiśnięte!
Rusałko, nie dziwi mnie ześ wkurzona.

o rany coś nabroiłam. Okienko nie mieści mi się na stronie. Czy ktoś wie jak to zmienić? Muszę ciągle pasek przewijać, żeby przeczytać wasze wypowiedzi. ALe ze mnie ślamazara:-):-):-):-)

Mamoot, wpadaj szybko bo chrust sie kończy!!! Mamusia mi zrobiła:tak:
Musze pochwlić mojego m - dziś sam, z własnej inicjatywy ściągnął, wyprał i powiesił firanki:szok::-) czyżby cos chciał ode mnie:-D

Kasiuuuuu!!! Lecęęęęęęę!!!!!! :-):-):-):-)
A z firankami to rzeczywiście podejrzane. ;-)

A ten mój chłop znów niewyżyty kulinarnie - siedzi i mi cos pichci. :-)

Mamoot Ty to masz dobrze, ale teraz obiecuje ze jak będę następnym razem w Wawie u siostry to się do Was zaproszę sama:-D więc sie nie zdziw jak kiedys zapukam do drzwi:szok::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Kasiu, Mamootku- zlote chlopy!:-):tak:
choc i ja na swojego nie moge narzekac...wczoraj cos tam pichcil, pomyl naczynia, zawiesil nowa szafke ...
a ja niestety nie odespalam...mala specjalnie polozylam wczoraj o 1,5h pozniej niz zawsze...bo mysle, jak spi 12 h to i ja sobie jutro dluzej pospie...a tu dupa blada 7 pobudka...:sorry:ale nie narzekam...do teraz ladnie ukladala klocki, bawila sie lalkami, a ja czytalam ksiazke:-)

Do góry