reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Kasiu ja też trzymam kciuki za mamę!!!
Bylam dziś u lek z Karolem- niestety to alergiczne i mamy nowy lek...zobaczymy- mam nadzieje że pomoże bo wczoraj w nocy mega kaszel a potem pobudka z histerią że ma nos zapchany :(

no a ja dziś pomyłamwszystkie okna i padam na pysk...ale poza tym w domu syf -= próbujemy się odgracać ale wszystkiego wciąż za dużo i stąd ciągły bałagan...jutro spotkanko z Pati i noemi a teraz zyczę dobrej nocki pa:)

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny za wsparcie.:( Jak troche dojde do siebie to napisze na zamkniętym. Fredka Sandra jest jeszcze mała więc lepiej teraz a Łukasz już wszystko rozumie

Baśka, ja juz okna pomyłam, ale żeby czysto było w mieszkaniu, to nie bardzo... Mój m cały czas się wścieka, że mamy tyle gratów i ma rację! Oj, brakuje nam przestrzeni :-(
Miłego spotkania i czekamy na relację i duuuużo zdjęć!
Kakaw, trzymaj się! Możesz na nas liczyć - zawsze wysłuchamy!

spotkanie super-szkoda ze tak rzadko i krótko...fotorelacja juz jest tam gdzie być powinna:) tylko wspólne zdjęcia na aparatach dziewczyn wiec pewnie w swoim czasie się pojawią:) fajnie sie bawili, chyba ze 3,5h mineło momentalnie....Karol tylko na koniec już focha strzelił bo nie chciał Noemi samochodu dać:) a padł po tym wszystkim umęczony...mam tyko wrazenie że mimo wszystko nie naplotkowałyśmy się wystarczająco, no na mnie jeszcze Bartek co i rusz wisiał bo nie spal po południu bo tez chciał sie bawic ze wszystkimi i potem juz zmęczony był:)
Ja nie wiem z iloma osobami na żywo widziała sie Mamoot ale ja z nią, Heatherkiem, Kakaw, Sylwią (razy 2:)) i teraz Pati...kto da więcej?

Kakaw widzę kurcze że to zupełnie serio decyzja...no to trzymam kciuki żebyście sobie z tym wszystkim jakoś poradzili i odnaleźli się w nowej sytuacji

reklama
Baśka, ja juz okna pomyłam, ale żeby czysto było w mieszkaniu, to nie bardzo... Mój m cały czas się wścieka, że mamy tyle gratów i ma rację! Oj, brakuje nam przestrzeni :-(
Miłego spotkania i czekamy na relację i duuuużo zdjęć!
Kakaw, trzymaj się! Możesz na nas liczyć - zawsze wysłuchamy!

Kasia jakby o nas- identyko!!! oczywiście obiecuje sobie że bedzie lepiej p przeprowadzce:)

Do góry