• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Sylwia nie zdążyłam jeszcze porządnie zajrzeć. Teraz mam chwilkę to podczytuje co ciekawe u Was się wydarzyło. A tu cisza... U nas weekend przeleciał w tempie ekspresowym. Cały czas siedzieliśmy z dziewczynkami na dworzu a teraz właśnie moja ekipa śpi. Oj leci ten czas, leci.
Kasiu, współczuje....

Fredzia spokojnie popatrz zamawiam na koniec tygodnia, bo cały czas ktos cos domawia
A ja dzisiaj ruszam na północ ;) bedę zaglądac tylko sporadycznie, ale i tak to forum zamiera ostatnio ;) wszyscy tylko by czytali

Sylwia, w sumie nie wiemy ile tych podczytujących mamy ;-)
Szczęśliwej podróży i wracajcie na południe! Aha, zobaczysz się z dziewczynami w Warszawie i na północy?

Ja tam piszę :-)

Kasiu, u mnie tez średnio: katar i oczy swędzą. Jeszcze nie tak źle, bo leszczynę to jako tako znoszę. Za to brzoza mnie wykańcza.
Jutro idę do nowej pani alergolog, z wynkami badań krwi i wynikami spirometrii i ma sie za mnie wziąć. Pewnie znów będę jechać na lekach.... to psiuknę, tam nakrople, tu łyknę.... brrrrr nie cierpie lekarstw.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry