reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Cześć Asiu! Fajnie, że zajrzałaś :-)
Oj, i ja zabalowałam- w czwartek, na imprezie wieczornej po konferencji- do 4:30 :-) a w piątek nie dotarłam do pracy, coś tam naściemniałam szefowi, jakoś przeszło bo wiedział, ile siedziałam w robocie ostatnio. Głowa mnie bolała, że hejjjj... Ale ale, wcale nie wypiłam dużo co najlepsze, a wzięło mnie jakbym ze 3 razy więcej pochłonęła. Mieliśmy pokaz hipnozy, i okazało się, że jestem bardzo podatna, więc przez prawie cały godzinny pokaz byłam w innym świecie :-D do dziś sobie wszystkiego nie przypomniałam, choć miałam ze szczegółami opowiedziane. No a po powrocie z innego świata byłam dość mocno oszołomiona przez jakiś czas, jak już było OK to coś tam wypiłam, i jak mnie wzięło...

reklama
Witajcie :) Co ja widze Rusałka bobaska się spodziewasz .. gratulacje :) Jak tam czerwcóweczki co tam u was slychac... Czy jest gdzies wątek kto z czerwcówek spodziewa się dzidziusia ?:) Z chęcia bym zobaczyla ile bobasków sie szykuje;p

a dziekuje;) zagladaj do nas czesciej:)
u nas wiele sie zmienilo...duzo maluszkow przybylo...

Dziewczeta Wam to dobrze! my wczoraqj basen zakupy, a dzis typowa niedziela...i wizyta znajomych:)

Kasiu, czasy studenckie dobrze pamietam. Ale nie raz sobie wtedy zabalowałam i wiem ile alezy wypić, żeby rano było dobrze. Jak widać nie zawsze stosuję.... :zawstydzona/y::-D Ale tequilla była dobra. A co do kondycji, to zawsze byłam model "ekonomiczny" ze słabą głową.

Slajdy bardzo ciekawe. Inny kraj, inne zwyczaje, ciekawe opowieści. Piekne widoki i prastara kultura. :-)

Kasiu, to fajne doświadczenie z tą hipnozą. :tak: Może tak Cie zahipnotyzowali, że byłaś podatna na działanie alkoholu. ;-):-D

Mamoot, nawet mi nie mów o tequilli. Jeden jedyny raz się zaprawiłam właśnie tym trunkiem (albo czymś innym, ale z tym mi się kojarzy ;-))

JA za tequila nie przepadam, ale zabalować to jak najbardziej lubię i niedługo już nasza wyjazdowa balanga z babami ;) oj będzie się działo jedziemy na Łysice na prawdziwy zlot czarownic !

reklama
ja dzis rano w domu, po przedszkolu mialam istny zlot czarownic:D...z tym, ze bylo spokojnie...przy kawusi..;/...
mam przerwe od szkoly

Do góry