reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
a ja zdycham na grype żoładkowa- jednak Karol to co mial to raczej nie po danonku tylko z przedszkola...masakra, to latanie do kibelka pół biedy ale to mega osłabienie prz tym- ledwo Bartka daje radę podnieść:( choć już teraz lepiej ale wczorajsze popołudnie i dziś rano było strasznie
no a mledemu pleśniawy lecze:( i w ogóle jakiś niespokojny a Karol dzis miał dzien histerii:) a z milszych rzeczy-szukamy kwatery nad morzem na lato

Baśka, oby szybko przeszło! Trzymaj się dzielnie!
Sylwia, zazdroszczę zgranej paczki na babskie wyjazdy!
Mamoot, wolałabym, żeby mnie zahipnotyzował w drugą stronę :-) może jutro będę miała zdjęcia od chłopaka z agencji, która nam imprezę obsługiwała, to coś wrzucę. Jedno mam na nk, ale słabe, bo z telefonu.
I zapowiada mi się tygodniowa impreza- mamy z pracy "szkolenie" w Egipcie :-D:-D:-D:-D wyjazd 1 maja :-D

Baska...wspolczuje...jedyny plus w moim przypadku zawsze po grypie zoladkowej- kg na minusie..to tak ciutke na pocieszenie;)

Syla, Kasia- zazdroszcze balang..imprez..podrozy...my juz chyba po wakacjach w tym roku;/...byl Egipt...tydz w PL..i teraz kolejne pierwsze plany wyjazdowe ..dalsze - mamy w pazdzierniku. Tak to teraz jak pogoda dopisze zamierzamy wybrac sie tu nad ocean-Blackpool..tez wycieczke do Walii..pokazac troszke rodzicom "okolice";)

Baśka, to Cię dopadło:-(Dokładnie tak jak piszesz, to osłabienie jest najgorsze...
Kasia, super impreza Ci się szykuje:tak:
Mamoot i jak Staś?

Olga wczoraj drugie spanie bez smoczka - yes!

Baska -Zdrowia!!!!

Kasia ale bajer-szkolenie w egipcie-chyba szef dostal dobra hipnoze,co ;))))))

Syla -wypadu zazdroszcze-same baby to sie potrafia najlepiej bawic :-)

Mnie jakies przeziebienie lapie...niesmak w gardle,katar...cos tam w tym gardle pobolewa...podobnie u mnie zatoki sie objawiaja jak sie zblizaja... :-/

reklama
Baska a gdzie chcecie jechac nad morze bo ja bym moze dołaczyła?! Też szukam czegos fajnego. Daj znac jak cos znajdziesz.
Teraz spadam do kumpeli na plotki bede wieczorkiem babyboomowac ;)

Do góry