Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
wybaw sie i za mnie!...ja jutro spadam na zakupy...a w niedziele Duske odwozimy na imprezke do 5-cio letniego jej kumpla...a do mnie wpada kumpela(w 4 m-cu ciazy)wiec mamy wspolne tematy
dzis wybralam sie jednak na zakupy...z Duska po prezent dla jej funfla...i nic...po 2 h krazowania wrocilysmy z chlebem...odzywka do wlosow ...deserkami..owocami..itd...
dziewczyny dziś dostałam to od koleżanki,dotyczy katastrofy tupolewa, ja tam na tym filmie nic nie widzę i już sama nie wiem co mam myśleć. Może wy coś zobaczycie Niezalezna.pl
Pati tak dokładnie było, wybawiłam sie odpoczęłam psychicznie niestety wracając przystojny policjant zabrał mi dowód rejestracyjny od alfy, no ale co to za impreza bez policji
Dzwoniła do mnie Fredka - dalej są w szpitalu, siedzą w izolatce (na szczęście warunki są dobre i mają towarzyszkę niedoli). Nie leczą się, tylko Ala ma inhalacje i dostaje mucosolvan. Nie wie kiedy wyjdą - może ten tydzień jeszcze posiedzą :-( Mąż rządzi z Olą. Coś mi się wydaje - i Fredce też - że jak wróci do domu, to będzie miała niezłe odgruzowywanie...