reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Sylwia, ale była impra!!! :-D :-D

No to się Fredce porobiło :no:

Mailowałam z Heatherkiem i jest kompletnie zadzieciowiona. Jak już "opędzi się" z Sebciem, to poświęca czas Matisiowi. I tak w kółko. Niedospana i zmęczona, ale szczęsliwa. Tak w skrócie :-)

reklama
O rany, ale się dzieje!
Zdrówka dla Ali! Oby szybko wyszły do domu.
Mój malutki bratanek też w szpitalu- od wczoraj. Ma kaszel, złapał od Madzi.
Heatherku, dużo siły i więcej wolnego czasu!
Sylwia, a dlaczego straciłaś dowód rejestracyjny?

Mam nadzieje ,ze Fredzia bedzie mile zaskoczona po powrocie...ja jej tego szpitala jaknajbardziej nie zycze,ale mam wrazenie,ze w tym miejscu troche odpocznieod haosu w domu....A dla Ali duzooooooooo zdrowka!!!

Syla no to niezle...cos przeskrobala ,ze Ci zabrali papiery? narypana jechalas? :-D

Ja dzis mialam mega kaca...zaczelo sie niewinnie od piwka na Kudamm...potem pojechalysmy do domu do jednej z kumpeli i tam wino,szampan...az sie w dupie wymieszalo i z nog scielo...Masakra sie czulam...ale na szczescie udalo sie wyspac...wstalam tylko rana zeby mloda wyszykowac Adamowi i zaraz sie polozylam i pospalam do 12:00...potem szybko ogarnelam burdel-a bylo co ogarniac i zrobilam obiad...wtedy przyszla mloda i jakas taka podminowana,placzliwa byla i chciala sie ze mna polozyc ...no i tak poszlysmy w komono od 14:30 do 18:00 :-D

Nieźle pospałyście Pati. Ciekawe o której zetnie Noemi ;-)
Moja mama już po operacji kolana. Teraz musi się ładnie goić i będzie o.k.

No mloda zasnela po 21:00 az na godzine...jak ja szlam do sypialni obudzila sie i nie chciala spac u siebie...wiec wyladowala u nas.......

Kdsia -wszystkiego dobrego dla mamy :-)

reklama
Kurna znowu mam zaszczyt organizować imprę dla dzieci na dzień dziecka;)

wymyśliłam ze będzie w stadninie koni, w stylu wiejskim plus lepienie z gliny wypiek chleba robienie masła, przejażdżka bryczkami, na konikach i karmienie zwierząt, a do tego ognicho i obiad.

Do góry