reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Jak jechałam do pracy, to były 3 stopnie. Mąż w terenie pracował ... w śniegu:szok: Paranoja! Ja wiem, że kwiecień plecień, no ale bez przesady:angry:

reklama
Wiem ,ze to nie ten watek-ale gdybyscie zobaczyly jak ja jem-to pewnie takie oczy byscie robily --->:szok::szok::szok: U mnie jak jem slodycze to wszystko na czastki rozebrane...Moi znajomi zawsze sikaja....nigdy takiego zjawiska nie widzieli....:-D:-D:-D

no bo ja nie umiem ugryzc np.wafelka normalnie i zjesc...ja najpierw rozwarstwie wszystko.zjem czekolade po bokach,potem mase ze srodka a na koniec zjadam same wafelki juz bez niczego :-D Rafaello to najpierw zjadam kokos,potem mase ze srodka potem sam wafelek a na koniec orzeszek...nawet paluszki potrafie na dwie czesci przedzielic :-D:-D

Obiad to ja tez wchlaniam...ale lodyczenie zozkladam na czesci pierwsze...Moja kumpela smieje sie ze w koncu czegos o slodyczach sie dowiedziala :-D nie wiedziala ,ze az tyle warstw i dobroci w srodku czasami jest...a upackana czasami jak dzieciak przy tym jestem...od malego tak jem i nie umiem inaczej...no chyba ze w goscinie jestem i niewypada... ;-):-D

Baśka, jak Pati jadła słodycze? ;-)
Ja zdziwiałam tylko przy delicjach - najpierw czekolada z galaretki, potem galaretka, a na końcu biszkopcik :-)

reklama
Do góry