reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Pati, z ust mi to wyjelas :-D - Sylwia, fotki, duzo fotek takich zeby zachecic... (a najladniejsze z tego miejsca, ktore chcesz zeby wygralo hehehe)

reklama
Sylwia a jak dalej będą marudzić i nie będą chcieli jechać to nam puść listę my za friko pojedziemy wszędzie :tak:;-):-p:-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D

Do mnie za chwilę teściowa przyjdzie. dobrze że mąż ją zapowiedział to zdążę trochę chałupę ogarnąć. Pewnie chce się na teścia pożalić bo święta idą i temu znowu odbija. Prosiliśmy ich żeby w związku z naszym sobotnim wyjazdem mama przypilnowała Olę. Mówiliśmy ze 2 tygodnie temu żeby tata sobie w pracy ułożył co by miał wolne. No i okazuje się, że wolne to on ma ale wnusią to się zająć nie zamierza bo musi na ryby jechać. Normalnie szlak człowieka trafia. Dobrze, że to tylko mój teść bo z takim ojcem to bym nie wytrzymała. Mój był całkiem inny, wesoły, dusza towarzystwa i nawet Krzysiek kochał go bardziej chyba niż swojego. Ach normalnie szkoda słów....

Zmykam. Wpadnę potem.

Heatherek ja sie tak bawie na google earth;-) Faktycznie fajnie - nawet wlasny ogrodek mozna obejrzec;-):-)

Heatherek mi wlasnie ostatnio brat to pokazal a jak jeszcze zobaczylam swoj blok to jak male dziecko podjarana bylam:-D

Chyba zaraz wyszperam Wasze adresy i poobcinam gdzie,kto i jak mieszka:-D:-D

Ale fajowe :) Pati mojego bloku to co prawda nie zobaczysz ale jest coś takiego, co się nazwya w Elblągu "pasaż hetmańska - zaznaczone i ja przy tym pasażu właśnie mieszkam :)

reklama
Do góry