reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Nan narty to troche za późno, choć w tej kwocie udaloby sie załatwić Austrię albo Włochy:-) A może jakieś SPA zagraniczne??? Źródła Vichy we Francji??? Jadą i panie i panowie?

reklama
Sylwia, to zależy, czy to są "światowi" ludzie i sporo już zwiedzili we własnym zakresie:-) I czy wolą coś zobaczyć, czy raczej tylko się zabawić. Ja jestem typem zwiedzającym, więc mnie zainteresowałby wyjazd typowo turystyczny, np. Paryż (byłam 4 dni i nie zdążyłam wszystkiego zobaczyć - jest co zwiedzać:-) ) Tylko ta koleżanka po wypadku chyba miałaby kłopot...

Myslę że zwiedzaniem to trudno jest wszystkim dogodzić. My często organizujemy wyjazdy integracyjne z klientami. Dla nich atrakcją jest raczej coś czego by sami sobie nie zorganizowali. Np. loty balonem, motolotnią, jazda skuterem snieznym/wodnym.
Ja bym poszła w takie klimaty:-)

ale noclegi musisz opłacić?

a może wesołe miasteczko

pod Paryżem jest Disneyland i Park Asterixa

nad jeziorem Garda we Włoszech jest świetny Gardaland z delfinami, park safari, no i jezioro samo w sobie jest wyjątkowe.

na granicy francusko- niemieckiej jest też duże nie pamiętam teraz nazwy i do tego olbrzymie muzeum techniki, facetom by szczeny opadły.;-)jakbyś była zinteresowana to wtedy poszukam i podam ci namiary

Kasia BS Vichy za 1000? Chyba troche za malo. Ale fakt faktem spa jest teraz w modzie i najlepiej cos w stylu typowo wschodnim tzn. japonskie klimaty:-)

Sylka mnie sie tez wydaje,ze zalezy od ludzi (wiek, obycie, gotowosc na przygode czy tez raczej styl 'spokojnie i luksusowo' itp.) - rzut na jedna z Europejskich stolic jest zawsze ewentualnoscia bo wtedy napewno z latwoscia da sie wypelnic te 3 dni czyms ciekawym ale z drugiej strony to chyba malo fantazyjne.
Sylka moze na wschod: Sochi, Odessa, Kijow, Kaukaz? Tam za te kase to mozna jeszcze sporo zdzialac.

reklama
Do góry