• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
dzięki:)
podobno wszystko przebiegło zgodnie z planem- wycięli mu płat lewego płuca gdzie był guz prawdopodobnie nawet mniejszy niż się spodziewali...operacja była skomplikowana bo to akurat za sercem więc nie wiem nawet czy przypadkiem jakoś tyłem go nie otwierali żeby dotrzeć - wiecie żebra itd...jutro może już Pawel bedzie z nim porozmawiać

oby wszystko sie wyprostowalo- zdrowia zycze i modle sie...

co do pogody - u nas slonce i stad moja nieobecnosc..gl. czas spedzamy opalajac sie w ogrodzie:D

ja tez trzymam kciuki :-)
A pogody to faktycznie sama sobie teraz zazdroszcze...bylo przepieknie... ciagle goraco..po ponad 30 stopni...a woieczorami czy noca ok 28-24... woda az ciepla... i raz spadly cudowne duze krople deszczu z jednej chmury... :-) doslownie moze z 5 min...ale wszystko i tak dzialo sie w mega sloncu :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry