reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

czerwcowe ploteczki :D

to ja tu podburzę temat bo wg mnie też Pati nie jesteś ;) to pewnie objawy jesiennej chandry połączonej z napięciem przed....;) ja mam podobne objawy od jakiegoś czasu hihi a w ogóle przez karmienie i brak @ to się czuję jakbym cały czas miała PMS a cera koszmarna :(
no ale na wyniki testu też będę czekać niecierpliwie:)

reklama
Pati -chcesz żebyś umarły z ciekawości.... No nie... do 11 mamy czekać. Kochana leć i rób. Mnie osobiście toby ciekawość zeżarła.
Sylwia gratuluje...
Kasiu bidulko zdrówka życzę i leć no ty szybko do tego lekarza i daj nam znać jak się czujesz!

Pati, to sikaj z rana i zeznaj czym prędzej!
Sylwia, od kiedy jesteś na owockach? Czy coś wcześniej już stosowałaś? Jakie w ogóle owoce można jeść przy takim oczyszczaniu?
Na brokuły i ja mam straszną ochotę, tylko muszą poczekać.

Kasia 2 dni tylko owoce, nie pijesz kawy można tylko herbaty ziołowe i zieloną. Jakas taka bardziej jestem żwawa i ruchliwa po tym detoxie owocowym teraz za ciosem zaczynam znowu diete south beach, no i na sobote umówiłam sie na masaż gorącymi kamieniami.

A owoce obojętnie jakie? Bo słyszałam, że banany nie bardzo wskazane przy dietach, i nie wiem czy coś jeszcze.

Byłam u chirurga- rzeczywiście jakieś kółko czy coś tam mi wypadło, zrobił się wysięk w stawie, przepisała mi antybiotyk i jeszcze jakieś tabletki, za dwa tygodnie mam zrobić pantomogram i zobaczymy jak to wygląda. Powiedziała, że to najprawdopodobniej przez to, że mam zęby bardzo ciasno, przez ósemki mi się w ogóle poprzestawiały, bo jest za mało miejsca w szczęce, i to może wpływać na funkcjonowanie stawów. No i się zastanawiam czy rzeczywiście, bo ja chciałam już kiedyś je usunąć, ale dwie dentystki mi odradzały bo jakoś się zmieściły i nie ma potrzeby ich usuwać. Byłam w Lux Medzie, i nie wiem, czy mnie czasem nie chce naciągnąć po prostu, bo wizytę u chirurga stomatologa to jeszcze abonament obejmuje (mam z pracy), ale już np. leczenie zębów czy pantomogram mam płatne, tylko ze zniżką, i zapewne ewentualne usuwanie ósemek też. 16 mam umówioną wizytę u mojej dentystki na odbudowę tego zęba z którym się ostatnio bujam, zobaczymy co ona powie. Choć u niej też prywatnie...

Kasiu, moim zdaniem to teraz jest troche "moda" na usuwanie ósemek. Dawniej ludzie też mieli ciasne szczęki i jakoś mieli te ósemki. A teraz wszyscy chcą wyrywać.
Ja tez mam cisno zeby i jedną ósemkę tez już wyrwałam. Jeszcze trzy. No ale ja się w końcu zdecydowałam, bo mam nie powyrzynane do końca i coś mi się zaczęło psuć. A do tego jeszcze często sobie przygryzałam od środka policzek.

U mnie też nie są wyrznięte do końca, póki co się nie psują, jedną mam usuniętą bo rosła w bok i raniła policzek. Zobaczę co powie inna, bo nie spieszy mi się do usuwania, no chyba, że potwierdzi.

Ja też jak na razie nie mam jednej ósemki, ale reszta już leczona :-/
Kasia, jak czytam Twój opis, to już mam dreszcze, tak "uwielbiam" dentystę

reklama
to ja tu podburzę temat bo wg mnie też Pati nie jesteś ;) to pewnie objawy jesiennej chandry połączonej z napięciem przed....;) ja mam podobne objawy od jakiegoś czasu hihi a w ogóle przez karmienie i brak @ to się czuję jakbym cały czas miała PMS a cera koszmarna :(
no ale na wyniki testu też będę czekać niecierpliwie:)
tez tak uwazam..obysmy jednak sie zaskoczyly;P

i ja Baska podobnie cyc i na nieswiadomce jaadeee...zero zabrezpieczen..zero@..ale co tam;P

KasiuK...ŁO.ZDROWKA!..brzmi b. powaznie...

Do góry