reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

czerwcowe ploteczki :D

Fredka, masz rację, że pora nie za bardzo, ale skoro udało nam sie zebrać, to wolę zimą niż wcale. Średni czas całej wymiany to 5 godzin. To tyle, że się mieszkanie porządnie wywietrzy. Bardziej przeraża mnie sprzątanie.

Sylwia, Wilna już zazdroszczę. :-) Chętnie bym znów tam pojechała.

reklama
Witam koleżanki. Wpadłam na chwilke. kiedyś bywalam tu częściej - może nawet mnie ktoś pamięta jeszcze. Teraz jestem na innym forum - dla tych co czekają na nowe dzidzi ;) Tylko ja nie wiem czy się doczekam tym razem bo są problemy.
Pozdrawiam serdecznie dawne koleżanki. Niech się maluszki chowają. Może czasem wpadne jeszcze tylko musze leżeć i korzystanie z laptopa też ograniczam.

ja juz po calym tym 10 dniowym maratonie na nic nie mam ochoty- ale w skrocie bylo suuper- chrzciny babcia z ciocia nam przygotowaly...wesele...do bialego rana - bawilismy sie do 3.30...poprawiny tez od 14 do 20...Mlody na weselu spal do 19.30:D obudzil sie pod stolem..nakarmilam i odwiozlam do babci...jezdzilam do niego co 3 h na karmienie:)...
wiecej opisze na zamknietym..musze zrzucic zdjecia..ale poki co mlody tylko cyc..badz chociaz wtulenie w kogos..sam wybudza sie dzis..nie wiem co mu;)..normalnie brakuje mi tu mojej babci..;)..a A na nocce...Duska grzecznie spi...

WITAJ MARZENA - SPOKOJNYCH 9-CIU MIECIESY..
zmykam mlody sie obudzil po 10 min..po tym jak go odlozylam..no swiruje dzis na maxa...:O

Rusiu jak ja Ci zazdroszczę zabawy. Ala jeszcze nie ochrzczona a mi się tylko marzy wyjść z Adamem sam na sam bez tych diablów. Ech...... Wklej trochę fotek..

reklama
Do góry