reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Jakie cuda!!! Mnie jeszcze wtedy z Wami tu nie było. Tylko Was podczytywałam. I nawet nie wiedziałam, ze taka stronka powstała. Słodkie te nasze maluszki :-) :-)

Wow, ale nas wtedy było...
Widzę, że śpiączka Was ogarnia... Nie będę bardziej oryginalna - mam to samo!!! Tak chciałabym walnąć się po obiedzie na pół godzinki, ale ... nie dają mi, buuu

Faktycznie duuużo nas było, i na wtedy prawie wszystkie w miarę regularnie pisały.
Ja wczoraj tak się starałam, ale i tak wylądowałam w łóżku dopiero o 23.30, ja nie wiem, ten czas mi po prostu przez palce przecieka, a dziś omal nie zasnęłam w autobusie, musiałam wstać, bo na siedząco na bank bym w końcu komara przycięła. Jutro niestety muszę też wstać rano, ale w niedzielę jak mnie ktoś obudzi, to nie ręczę za siebie.

A ja mam dziś wymarzony piątek. Bez pracy, za to z basenem. Wojtek w przedszkolu, Staś pod opieką dziadka, a ja popływałam i jest mi dobrze. :-)

Moim zdaniem my tutaj i tak sie nieźle trzymamy z pisaniem. Na czerwcu 2008 życie zamiera. A przecierz tamten wątek ma dopiero 3 lata. My to tu jesteśmy weteranki :-)

Dzis przychodzi do nas ekipa wziać obmiary z okien i potem już "tylko" 6 tygodni i w końcu będą nowe okna :-)

reklama
Do góry