reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
A ja juz 3 dni zapiepszalam jak nienormalna,krzyz mnie juz nawala jak sto diablow!!! ale porzadek musi byc no nie'!!!!!
Mloda oczywiscie zamiast mi pomagac to wisiala mi na nodze:baffled:
Ale zadowolona jestem bo kazdy kat wypucowany...:-D

Oj dziewczyny ja tak nienawidze sprzątać że nie wiem co!!!!! dlatego znalazałam sobie taką pania w serwisie gumtree:-D
Ja lubię raczej sprzątanie choc teraz też często wyręczam sie kimś. Jednak, co tu dużo mówić - nikt mi tak nie posprzata jak ja sobie sama....
Troche mi ta pedanteria doskwiera.... ale pracuję nad sobą:laugh2:

ojojoj pedantka mówisz - mnie do pedantyzmu daleko:-D :-D :-D a jak mam sprzatac to jestem chora - ale z drugiej strony to bardzo lubie jak mi KTOŚ posprzata:tak: Ale jak juz sie wezme za sprzatanie to sie rozkrecam i idzie dobrze:-D ale szczerze tego NIENAWIDZE robić:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Sylwia, witaj w klubie!! Moja mam to sie zawsze smiała, że mój hymn to "Przewróciło się" Kuby Sienkiewicza, nie wiem, czy znasz?
A poważnie, to lubie mieć posprzątane, ale samo sprzątanie to juz przykry obowiązek. A po urodzeniu Olki stanowczo mi się obniżył tzw. POB, czyli próg akceptowalnego bałaganu. No cóż, Olka nad bałaganem ostro pracuje, a ja tez wole na spacer niż sprzątanie.
A swoja drogą, to ciekawe, co z niej wyrośnie, skoro jak tylko zaczynam sprzątać jej zabawki, to ona już leci i zaraz wszystkie rozwala i wyrzuca... Orka na ugorze, więc nie ma sensu nawet zaczynać :)

Sylwia, piąteczka - mam tak samo! Za to lubię prasować i myć naczynia ;-) Nie żebym od razu uwielbiała, ale nie muszę się do tego zmuszać jak to sprzątania:-)

A powiem Wam w sekrecie;-), że wczoraj nasz Fusik imprezował (wiem od Jej męża, bo chwileczkę rozmawialiśmy na gg)! Fusiku przyznaj się gdzie byłaś?!:-) :-) :-)

Oj ja też nie znoszę sprzątania. No a przy Oli to się nie da utrzymać porządku. Wszędzie pełno jej zabawek i sprzętów. Zresztą w życiu szkoda czasu na takie rzeczy jak gruntowne porządki. Ja już wolę coś bardziej przyjemnego i pożytecznego, np. spacer albo brojenie z Olką. No i BB też.

Hihi ale się czuję usprawiedliwiona. Też nienawidzę sprzątać i zaczęło mi się dokładnie po urodzeniu Bartka.:-)

reklama
Do góry