sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Mamoot posłuchaj cioci dobra rada
A ja za chwilke zmykam na snowboard na Słowacje!!!!

A ja za chwilke zmykam na snowboard na Słowacje!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

to moze jaki sex na parapecie?![]()

Strasznie się stęskniłam za Wami ale jak już odeszłam od kompa to ciężko bylo wrócić. Dopiero od niedawna powoli próbuję się wdrożyć w internetowe szaleństwa. U nas ok. Ja w sumie zrobiłam sobie prawie roczną przerwę od komputera w momencie jak pojechaliśmy do Chorwacji. Tam się tak odstresowałam i zapomniałam o całym świecie, że potem już wogóle nic mi się nie chciało. No a poza tym pochłonęla mnie do reszty budowa domu, walczenie z urzędami i kierownikiem budowy ale w tej chwili mamy stan surowy zamkniety i czekamy na wiosnę z wnętrzem. Moje dzieciaki akurat mają sezon grypowy ale powoli wychodzą na prostą. Mateusz oczywiście szaleniec okropny, do nauki go nie ciągnie więc już się boję coto od września będzie jak do szkoły pójdzie:-)