reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
U nas przedwczoraj byl upal...w sloncu 47 stopni!!!!! padlam jak termometr zobaczylam... a na drugi dzien jakbym do innej ksiazki wskoczyla-deszcz,zimno,ponuro...dzis slonce ale dosc zimno i wietrznie... i na lepiej sie nie zapowiada....

KasiaDe-fajna sprawa z ta gazetka i fajowa pamiatka :)

Kasia-ja trzymam kciuki zeby jednak calosc Ci sfinalizowali :)))

Kasia ja tez trzymam za dobre rozwiazanie sprawy:-)

U nas pogoda tez w kratke... bylo ponad 30 jest 15. Jutro za to ma byc ponad 20 i slonce....taka pogoda w sam raz:-)

A Julek dzisiaj wraca z obozu:-) Ciekawa jestem jak bylo i co nam opowie.

Syla mloda ma przedszkole... u nas tylko dwa tyg.zamkniete...w tym roku moze trzy...i jakos niebawem to chyba nastapi-musze sie dowiedziec...

Dziewczyny a swoja droga to wy tak wszystkie z pracy klikacie?

A tak na boku dopowiem, ze moj malzonek dzis zatrudnil nowa sekretarka..i chwala mu za to: wybral starsza pania ;-):-)

Hehehehe-ojjj ja bym mojemu mlodej nie pozwolila...tzn.moze mloda tak ,ale ladnej NIE:-D

Ja to mam teraz miesiac wolnego minimum... i nie mam pojecia co ze soba robic...sprzatac to tez mi sie ciagle nie chce :-D

reklama
Do góry