reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Cicha - to ja tez nie doczytałam że dziewczynka!!! ale fajnei :) no i jak niedługo...a suwaczek faktycznie dziwny - jakis na 34 tyg ciaze??? lepiej nie...
no a jakis czytnik kart moze masz w domu żeby zdjęcia jednak były?

reklama
Qrcze - To I Ja cicha Nie Doczytałam - Ale Suuper Bedziecie Mieli Pareczke!!!- Gratuluje!..dwa Lata Temu Tego Samego Dnia Rodziłysmy..jakos Tak Ze Szczegolnym Sentymentem Zawsze O Julku Mysle..bo Ur Tez 7 Czerwca..ale Teraz To Juz Ni Jak Cie Nie Dogonie ...suwak Pedzi Jak Szalony:-d:-d:-d

a ja tez pedze sie pochwalic, ze w koncu sie wybralismy na basen ..było super..a mała jak poczatkow była przerazona jaks:dry:..to potem z wody wyjsc nie chciała..Pluskała..chlapała i z radosci az piszczała "goniac"piłki, dzieci i tatusia wolajac na cały basen "tataa" Adam"..i pływala machajac raczkami i nózkami..Potem nawet w domu na hasło jak Niunia pływała- kładła sie na dywanie i machała raczkami i nózkami:)
Fakt - jedno co bardzo mi sie nie podobało to to, że było dosc chłodno..i choc chcielismy posiedziec dłuzej..nie dało rady..mała miala az "usta sine" i jej wargi drzały...a dzieci na basenie sporo,..wiec nie wiem pod kogo to- oszczednosc jakas?:baffled:..wiec mała pobawiła sie w wodzie z 30 min i ja ubrałam - Adam posiedział z nia na brzegu.......a Dorcia pływła..pływała..pływała..ach...:-D:-D:-D:-D..az ją pomarszczyło:-D..a potem objadała sie pizza:baffled: ..popijajac drineczki ("balejsika" Pati:-pza zdrowie..i piwko..:sorry2:..i obejrzelismy pod rzad 2 filmy :happy2:

a dzis mamy 7-ma Rocznice :-)Zareczyn..
Tego dnia..7 lat temu Szanowny, zestresowany klekał przede mna:-)

dzis wyciagam go na zakupy:sorry2::-D..

nono chwilę mnie nie ma a tu takie wydażenia :-)

Cicha WIELKIE GRATULECJA córeczki :-) tez mi się marzy parka :-)

Rysałko - Daniel tez uwielbia pływac na basenie :-) i tam gdzie chodze też jakoś głośno ..wydaje mi się zawsze że gósy odpijają się w nieskończonośc po basenie i na nie nakłądają się inne ita w koło, czasami jest taki huk jak pod wodospadem ?!

Fusik to koniecznie nam tu zdjęcia wklejaj z balu:tak:
Rusałko my też chodzimy na basen ale już od dawna bo mamy tu u nas taki kompleks i w każdym basenie jest różna temp wody ale ogólnie jest gorąco i przyjemnie. Super że Duśka taka zadowolona:tak:A Wam przyjemnie spędzonej rocznicy życzę:-)

dziekujemy:tak:

my w PL tez chodzilismy na basen..pierwszy raz mała była jak miala niecałe 4 miesiace...Jeździlismy do Polkowc do Aqua Parku- bardzonam sie tam podoba..a tu...zuuupełnie nie to..ale w Man jest duzo basenow..Aqua Center..ze "pozwiedzamy" kilka i wybierzemy najlepsze:tak:..bo to ..wczorajsze..jednyny plus, ze baardzo blisko:sorry2:.."za rogiem":dry:

reklama
Rusałko, uściski rocznicowe.
Fusiku, fajnie, że się wybawiłaś. Ja mam bal za tydzień. :-)

My na basen też chodzimy i muszę powiedzieć, że ostatnio Wojciaszek, jak jest w rękawkach to stabilnie sobie w tej wodzie siedzi/pływa?? :-) W każdym razie jest w pozycji pływającej, na brzuszku. I bez trzymanki. A jak machnął nóżką to nawet był w stanie troszkę się w moim kierunku przemieszczać :-). Ale najbardziej się cieszę, że się nie boi.

Do góry