reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Cicha- ja tez codziennie choc na momencik wpadam podczytac, czy juz Malutka na świecie- POWODZENIA!..my tez tu na nia czekamy:-)

reklama
Witajcie. W końcu dane mi było wejść na bb. Ostatnie dni miałam problem z wejściem wogóle na net więc coś moje łącze szwankowało ale już nadrabiam i też czekam niecierpliwie na wieści od Cichej:tak:

Hej dziewczyny !!!
Irma mam nadzieje ze tak bedzie z moimi dziewczynami:-)
Elvira dobrze ze maz odzyskał chociasz troche tych zdjec:-)
Cicha powodzenia:-)

U nas dzisiaj takie ciepełko że siedzimy prawie cały czas na dworzu:tak:Uwielbiam taką pogodę:-)Matek to do domu na obiad wrócił z płaczem bo najchętniej to by nadal siedział na dworzu i jak tylko wstanie z drzemki uciekamy dalej:-)

A ja tylko doniose ze nadal jestem w jednym kawalku. Bylam dzis na wizycie i wedle ktg i usg moge sobie jeszcze spokojnie pochodzic choc juz od wczoraj czuje lekka zmiane samopoczuciu i ogolnej sytuacji. dzis dalam sie tez pomasowac poloznej i powiem, ze jak w trakcie nic specjalnego nie czulam to teraz ledwo chodze bo tak mnie krzyz boli. Moze dziala i zdzaze przed kwietniem ;-) :-)Zobaczymy.

A co do pogody to u nas dzis mniej ladnie i padalo ale Julek i tak korzysta dzieki babci z dlugich spacerow. A od srody ponoc slonce i 20 stopni:szok:

Cicha w takim razi trzymam kciuki,żebyś przed kwietniem zdążyła :-)

U nas dziś tez przepiękna pogoda...
Jakby nie liczyć przerwy od 12 do prawie 14 na spanko małej to tak od 11 do 18 siedziałyśmy na dworze !!! Grzech byłoby siedzieć w domu...
Ania-moja Zu to też z płaczem szła do domu spać-ale już tak była marudna że szok...A obiadek dziś jadłyśmy na świeżym powietrzu....

My zaraz powoli szykujemy się do spania...
Mała już wykąpana i siedzi w piżamce przed bajką...
Zaraz idziemy po mleczko i chyba spać...
Mam nadzieję !!! Bo jestem padnięta po tym ganianiu za nią dzisiaj...
I mam nadzieję,że mała też szybko padnie po takiej dawce tlenu !!!

Cicha, codziennie Cię wypatruję. Jednak jeszcze w calości... Ale może faktycznie ingerencja połoznej pomoże. Cały czas kciuki mocno zacisnięte za Ciebie i maleńka Zosię:tak::-)

Cicha ty w tej ciazy jak ja w 41 tygodniu i wywoływany ,ale moze cos ruszy po masazu .Chyba Zosi bardzo dobrze w brzuszku i na swiat jej nie spieszno:-)trzymaj sie:-)
a pogoda była piekna do domu dotarłysmy dopiero o19.20 i spac.Mam nadzieje ze jutro podobnie

reklama
No Cicha ja urodziłam następnego dnia po masażu :) 01.04 - w sumie sympatyczna data...znam 2 osoby z tego dnia :) a mój łobuz oczywiscie jeszcze nie śpi i nie pomagają mu nawet dwa ganiane spacery dziennie...wczoraj po 2 h latania nad morzem nie spał jeszcze do 16 kiedy to wreszcie łaskawie padł na ponad godzine...a wieczorem znów 00.15 :(:(:( koszmar - normalnie to dziecko musi mieć 6h przerwy w spaniu inaczej jest problem...

Do góry