reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Tu tak upalnie ze az niedobrze sie robi. Co wieczor burza i czlowiek ma nadzieje, ze sie ochlodzi a rano tak samo upalnie :-(

U nas tez pogoda sie troche posrala:crazy: Przedwczoraj byla straszna burza...Ja ogolnie kocham burze,to powietrze po niej i te blyski i grzmoty ale tym razem troche mialam pietra:-pA od wczoraj ochlodzenie...ok 10 stopni mniej...czyli ok 20...

Syla i jak tam...co dziadek wymyslil...rozmawialiscie ? Bo ciekawa jestem :-p:laugh2:

U nas dzisiaj pokazało się słońce ale nadal zimnica i tylko 15 stopni a ja czję że już mnie gardło zaczyna boleć i oby się nie skończyło jakimś zapaleniem:wściekła/y:

wszelkim chorobom mówimy - NIE!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mnie ostatnio tak przewiało, ze (gł lewe )ucho bardzo mnie bolało i wczoraj, dzis chodziłam z wata i olejkiem kamforowym w uszach;/

U nas również upały daja się we znaki. Najgorzej jest jak wraca się z pracy. Umieram jadąc autobusem do domu. Porażka... Fajnie jest jak ma się wolne a tak to nie. Musze chodzić do pracy w urzędowym stroju, kryte buty spodnie i takie tam. Jak jest gorąco to poprostu nie da się żyć:crazy:

reklama
Do góry