reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Dziewczyny, hop, hop, gdzie się podziewacie? czyżby zaczałsię okres urlopowy? Nie będę wymieniać kto długo jest nieaktywny, bo lista ciągnęłaby się i ciągnęła, ale przywołuję do porządku!:tak::-)
Mało nas cos ostatnio:-(Tak z ciekawości popatrzyłam na statystyki, co nie jest z nami całkiem źle - większymi gadułami w 2006 są marcówki. A pamietam jak dużo postów pisały majówki a teraz bijemy je na głowę.

reklama
Wróciliśmy wczoraj wieczorem z działeczki - melduję się, że jesteśmy - ale wszyscy troje z wirusówką żołądkową... Możecie sobie wyobrazić, że nie bardzo mam głowę do stukania w klawiaturkę :baffled::baffled: Ściskam mocno!

Heatherek szybkiej poprawy zycze!!

Kasia my tez juz jestesmy. Wczoraj wrocilismy z Miami - lekko zbrazowieni i niezbyt wypoczeci (wiadomo jakie to niby wakacje z dzieciakami ;-) i bedziemy juz teraz bardziej na miejscu wiec bardziej aktywni.

U nas upal ze hej ... juz zapomnialam jakie lato moze byc uciazliwe.

Cicha ahhhh jak ja Ci tego Miami zazdroszcze...:tak: No i niewiedziec czemu jakos tez bardziej zmeczona z urlopu wrocilam niz wypoczeta...a mlodej nie mialam...Ale samo siedzenie na sloncu i tankowanie piwa zaraz po sniadaniu wykanczalo:-D na 7 dzien jakiegos dilerium dostawalam:szok::-D:-D:-D

No i pochwale sie-chociaz nie chce zapeszac ale palacz-lokomotywa od dwoch dni nie pali :-D normalnie az dumna jestem z siebie bo ostatnio paczka szla z palce w d****:szok:

Heatherku bidulko... Zdrówka dla Was!
Cicha, baaardzo liczę na zdjęcia!:tak:I nie strasz, że nie wypocznę na wakacjach ;-)
Pati, to trzymam kciuki za odrzucenie papierosków:tak:

tez pamietak Kasiu jak majowki wyprzedzaly ..z nami nie jest tak zle:tak:

u mnie ostatnio piekna pogoda...humor do bani- wiec wygrzewam sie na sloncu, grilluje, biegam po sklepach, duzo czytam, przygotowuje sie do egzaminow... i wszystkich zaniedbuje:-(doslownie...tylko dla Duski zawsze mam czas;-)
a z mezem- duzo gram w tenisa, biegamy wieczorkami po parku, jezdzimy rowerem...dni uciekaja przez palce...

reklama
Mamootki Kochane, w imieniu Olgi serdecznie dziękuję za urodzinową kartkę i życzenia!!!

Cieszę się, ze doszła.

My tez już jesteśmy. :-)
Heatherki, zdrówka życzę.

Zgodnie z planami udało nam się z Irmą spotkać. Przyjechali do nas na cały dzień w niedzielę. Przemiła, ciepła rodzina. Wesoła i uśmiechnięta. A Grześkowi to chyba uśmiech z twarzy nie znika. :-) No i niesamowite wrażenie spotkać kogoś kogo się nieby nie zna, a zna tak długo. :-)
Pogoda była cudna - aż za ciepło. Iza i Wojtek szaleli razem. Były gonitwy od basenu do płotu, gdzie sąsiadka trzyma kury i znów do basenu i tak na okrągło. Pięknie się razem bawili. Wojtek szalał w basenie, polewali sie z Izą wodą. A potem wspólnie grzebali z jeziorze i wyciągali kamienie. Czyli to, co dzieci lubią najbardziej.

Ostatnia edycja:
Do góry