reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Też jestem w szoku, co za fachowcy :angry::angry::angry:

Ale z braku laku... wszystkich fachowców teraz jak na lekarstwo, a jak gonią terminy, to każde ręce do pracy się przydadzą :sorry2:

reklama
Termin z ostatniej miesiaczki mam na 1 czerwca, wg ginki i usg na 6, a wedlug moich wyliczen na 29 maja. Rozbieznosc nie jest duza, zobaczymy, ktory dzien dzidzia wybierze. Plci nie znam, bo mam juz w domu parke i pytalam przede wszystkim czy zdrowe

hehe - a malo tego- jakby maz nei przyjechal w czas - to by sobie pojechali i te drzwi zostawili:szok: przylapal ich po prostu jak odjezdzali a drzwi otwarte, zaczeli gadac i sie wygadali ze drzwi sforsowali:angry: A nie dzwonili do nas - bo ja zapowiedzialam ze tej ekipy nie chce tam widziec - wiec sie bali ujawnic ze jednak oni przyjechali na poprawke :baffled:
u nas codziennie sa jakies takie sensacje, ja juz czasem nei reaguje, ale powiedzcie same jak tu o wyprawce myslec i o dzidzi - jak takie rzeczy sie dzieja...czlowiek by musial tam non stop z nimi byc i ich pilnowac. Poki moglam - bywalam. Teraz juz nie. Maz w pracy - czesto sie zwalnia, ucieka, bierze pojedyncze dni urlopu...i tak juz od roku....nie zdziwie sie jak go kiedys wywala..

no to sie wygadalam, ufffff, lepiej mi

Ja podchodze do tego spokojnie:tak:położna mówiła, że nie nacinają bez potrzeby (czyli jak im wygodnie) poza tym nie nakręcajmy się kochane na zapas :tak: trochę poboli i jak już maluszek będzie nam leżał na brzusiu to o wszystkim zapomnimy ( mówię jak stara matka, która nie wiadomo ile razy rodziła :-D hihi) Ta szkoła rodzenia tak mnie psychicznie nastawiła, że sama się dziwię swojemu spokojowi;-)

mata - jesli chodzi o usg - mowia ze nawiarygodnieszy termin z usg jest z okolicy tego genetycznego - czyli z ok 12 tc. wtedy jeszcze dzidzia nie ma tluszczyku i najprawdopodobniej jej wielkosc jest wtedy odzwierciedleniem wielkosci ciazy. Potem wynik moze zafalszowac juz masa dziecka i dl poszczeg kosci - bo tutaj juz genetyka zaczyna formowac cialko dziecka

Matko kochana dziewczyny ale dzień macie~! Juz chyb nie zamarudze na moj remont ani razu:baffled: Kobitki mam nadzieje ze jakoś na prostą u każdej wyjdzie!

Mój mały na ostatnim usg czyli w 31 tc był już ułożony główkowo, a od jakiegoś czasu ty wierci nogami na prawo i lewo, że aż brzuch podskakuje. Mój kochany piłkarz:-D

Najlepsze harce wychodzą mu w nocy (choć ostatnie dwie sobie odpuścił i mogłam się wyspać) przeciąga się, wbija w żebra a o pęcherzu - nie wspomnę

nooo - najpozniej z koncem sierpnia przeprowadzka. Jakos dociagniemy:tak: juz sie doczekac nie moge

reklama
Kurcze z tym terminem to naprawde sama zglupialam w pierwotnej wersji byl 14 czerwiec a od 2 miesięcy ginka obstawia na 7 czerwca. A to wszytko dlatego ze z miesiaczka nie bardzo mozna bylo sie sugerowac tak do konca, ja przez te swoje latanie Polska -Anglia namieszalam sobie w cyklu, stres i ziaminy klimatyczne zrobily swoje i teraz też juz nie wiem w co mam wierzyc! :baffled:

Do góry