reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Madziarka czy jak Wam weszły podwyżki od stycznia to ty juz byłaś na zwolnieniu???
bo ja jestem na stażu i pracowałam do 18 kwietnia, teraz mają nam dać wyrównanie od stycznia, ja jestem na umowie o pracę więc chyba mi sie należy:baffled::baffled::baffled:
oczywiście za ten okres co przepracowałam, a poza tym na macierzyńskim to chyba dostanę juz wypłatę po podwyżce???
Agacino może Ty mi pomozesz, ponieważ prowadzicie przychodnie stomatol to bardziej sie orientujesz w sprawach kadrowych:sorry2:

reklama
hej dziewczyny ładny dzień się zapowiada wiec trzeba isć troche popielić w odrodzie :tak: no bo co robić w domu potem pójdę do biura może zobaczę co tam się dzieję bo mamy nowego pracownika od tygodnia a nawet go nie widziałam , a może jakiś przystojniak :-D:-D:-D:-D:-D hehhe . A tak po za tym dziś zobaczyłam że dostałam jakiegoś dziwnego uczulenia muszę iść jutro do lekarza bo jestem cała w kropki jak bym miała różyczkę:-(

dziewczynki gratuluję udanych wizyt:tak:
Głuszku nie martw się grunt by dzidzia była zdrowa a z wagą podczas porodu już ty na pewno sobie poradzisz:tak: pamiętaj jesteś wieloródką więc pójdzie łatwiej i tego się trzymaj:tak:
ja zamierzam kupić maść posterisan na hemoroidy jakoś nie wyobrażam sobie aplikacji czopka szczególnie po porodzie:baffled: pamiętam że maść była idealna.
kasiu dzięki za informację przydało mi się takie lekkie przypomnienie:happy:

hejka laski

no w końcu pogoda do mnie powróciła:tak: ale za pewne i tak mało zdziałam:sorry2:
kuchnie już ogarnęłam, zostały wyrka i trzeba zrobić bigos:tak: muszę korzystać bo później nie bardzo będę mogła jeść kapustę:sorry2:
jolu ty tak spokojnie z tym ogródkiem :sorry2:

miłego dzionka mamuśki!

:rofl2: Witajcie dziewczyny, ja już na nogach od 7:30, troszkę już ogarnełam mieszkanko, i zastanawiam się co dzisiaj robić. Pogoda cudowna więc musze pomyslec nad zorganizowaniem dnia dla siebie i Fabiana, mąż juz pojechał do pracy. No nic poczytam i posiedze sobie na BB a pozniej moze cos mi wpadnie do głowy zeby wyjsc :-D

:-) Ja po cesarce musialam nosic tylko wkładki bo nas lekarze g:-)onili. Ale mozesz sobie kupić takie majteczki, tylko pamietaj, ze rana bedzie Ci przeszkadzała więc stan musi byc niski. Ja też zastanawiam się czy kupowac ale chyba z 2 pary sobie strzelę :rofl2:

reklama
Ja mam termin na koniec czerwca, ale jezcze wyprawka nie przygotowana:/ Czas zacząć sie tym zajmować, zaraz siadam na allegro i szukam wyprawki dla mamy, bo maluszek to juz prawie wszystko ma:)

Do góry