Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziekuje dziewczynki Flexy ja probuje nacieszyc sie tymi kopniaczkami teraz bo wiem ze mi tez bedzie ich brakowalo;-)

Mam nadzieję, że cycowa sytuacja niedługo się unormuje i będziesz zadowoloną karmiącą mamusią.
:-)
oby poszło szybko.... kurcze powoli zaczynam sie bac srody... ciekawe jak to bedzie u mnie??!!
ale większość na poziomie 60 % - a drugie 15 minut tylko stawiania się brzuszka. Wg gina to juz na dniach. Szyjki już nie mam, rozwarcie się nie zwiększyło. mam się seksic - tylko z kim??? Może podłogi umyje na czworakach albo co? Chyba tak zrobię - wezmę się za sprzątanie a potem piłka i chyba te sutki sobie zostawię na wieczór.... 
Gluszku, ale Ci zazdroszcze, ze nie masz juz szyjki... Wstyd zazdroscic, ale coz.... ja nie mam skurczybyczkow - tak jak pisalam, wiec Ty pewnie wysypiesz sie w ciagu max 2 dni, a ja zawitam z powrotem na Lipcowkach... Bo tam juz kiedys bylam...Własnie wróciłam z ktg- przez pierwsze 15 minut skurcze się pisały - niektóre pod 100 % dochodziłyale większość na poziomie 60 % - a drugie 15 minut tylko stawiania się brzuszka. Wg gina to juz na dniach. Szyjki już nie mam, rozwarcie się nie zwiększyło.
jeszcze Ł dzwonił z pracy ze na piwo pojdzie po robocie 
a ja kurka wodna sama w domu..... szlak mnie chyba trafi 
mam tylko nadzieje ze nie beda musieli u mnie wywoływac
naczytałąm sie p tym i zaczynam panikowac