reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Moje wszystkie trzy dzidzie dały mi dzisiaj pospac, mały spał od 23.00 do 6.00 aż sprawdzałam czy się mu nic nie stało. Teraz starsze sie bawią a Maciuś najedzony śpi, tylko troszkę chrapie bo ma katar. Byłam z nim wczoraj u lekarza ale na szczęście to tylko katar i lekko zaczerwienione gardło (dlatego pokaszluje) dała syrop homeopatyczny i kropelki i kazała obserwować. Obiad już mam gotowy tylko odgrzać, więc bez wyrzutów sumienia zrobiłam sobie herbatkę i siadłam do kompa.

reklama
No wczoraj w Kraku nieźle popadało i ta wichura- jak Ł wrócił z pracy to poszlismy na zakupy i po drodze były drzewa taaakie wielkie powyrywane z korzeniami :szok:

Darunia sprawdziłam pogodę - od jutra z powrotem upały -
prognoza dla Krakowa:

Środa, 25.06.2008
c01.gif
27 10 °C
s1.gif
1019 hPa
s1.gif

Śnieg:0.0 mmDeszcz:0.0 mmWiatr:
rw4.gif
2 km/h
s1.gif
0

Czwartek, 26.06.2008
c03.gif
28 14 °C
s1.gif
1014 hPa
s4.gif

Śnieg:0.0 mmDeszcz:0.3 mmWiatr:
rw2.gif
13 km/h
s1.gif
0

Piątek, 27.06.2008
c02.gif
26 12 °C
s4.gif
1015 hPa
s1.gif

Śnieg:0.0 mmDeszcz:0.4 mmWiatr:
rw5.gif
0 km/h
s4.gif

Sobota, 28.06.2008
c02.gif
27 13 °C
s1.gif
1011 hPa
s4.gif

rw3.gif
3 km/h
s1.gif
0

Niedziela, 29.06.2008
c02.gif
29 14 °C
s1.gif
1010 hPa
s4.gif

rw3.gif
0 km/h
s4.gif

:no::no::no: no to nieźle- a jak mnie jutro podłączą pod oxy to chyba sie wykończę :szok: kurka wodna ciekawe jak to bedzie i te upały!!!!!!!!!! TRAGEDIA!!!! Głuszku jutro mogę Ci pomachac bo bede w Rydygierze o 9 rano ;-)

to machaj machaj intesywnie!!!! A jakby ci się chciało to zapraszam na kawkę - wystarczy przejść na tył rydygiera, potem na dół i przez ulicę a potem jest juz moje osiedle 150 metrów i mój blok!!! Jak będziesz chciała to daj znać. No chyba ze się rozdwoimy do jutra ale ja akurat w to wątpię zebym się załapała na ten tydzień....

to machaj machaj intesywnie!!!! A jakby ci się chciało to zapraszam na kawkę - wystarczy przejść na tył rydygiera, potem na dół i przez ulicę a potem jest juz moje osiedle 150 metrów i mój blok!!! Jak będziesz chciała to daj znać. No chyba ze się rozdwoimy do jutra ale ja akurat w to wątpię zebym się załapała na ten tydzień....
Zobaczymy co mi powiedzą jutro :-) ale w razie czego wezmę Twój tel :tak:;-)

no to nie było wesoło.......znając mnie uciekłabym do piwnicy:szok:
a u mnie za to od kilku dni strasznie wieje:baffled: ale tak że okna nie można otworzyć:wściekła/y: dodam że mieszkam dość wysoko 10 piętro-widok przecudny ale jak wieje to ma się wrażenie jakby tornado było:baffled:

Darunia Głuszku trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!

reklama
No to Lorcia rzeczywiscie w tak wielkim wiezowcu to jest strasznie jak jest wichura- ja mieszkam na 2 pietrze i myslałam ze zawału dostanę!!
Kurcze Dziewczyny ja chyba zwariuje!!!! Boję sie tego jutrzejszego dnia- wiem ze nie powinnam sie przejmowac i nie stresowac ale ja jakos tak nie umiem :baffled: na dodatek moja kolezanka ma termin na 15 lipca a w czwrtek ma cesarke, bo w ogólne nie przybrała na wadze i dziecko chude jest :baffled:
aj.... chyba sie wykoncze do jutra :zawstydzona/y:

Do góry