Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

;-) serdeczenie Was pozdawiam! Rozpakowanym mamusiom życzę cierpliwości i siły, a dwupakom szybkiego rozpakowania! :-);-)Schodzi Ci woda z organizmu, wiec nie siedz z nogami w dole tylko na lozku je trzymaj, bo inaej bedziesz bardzo cierpiala, a po co? Tego bardzo pilnowaly polozne w szpitalu jak urodzilam Marcina - zeby nogi nie zwisaly z lozka!!!mam jedno pytanie czy tez puchlyscie po porodzie? strasznie spuchly mi nogi myslicie ze to normalne czy cos nie tak?:-(

A najgorsze, ze nie dość że nic jej nie pomaga, to nawet nie wiem od czego mogła ją dostać - jedzie na butli, więc to nic, co ja zjadłam (ufff), je dość spokojnie i zawsze się jej odbija a tu TAKA jazda
cóż, zaraz przypełza położna to niechaj udzieli swojej wiedzy medycznej.
SYN - urodziła 22 maja
SYN- urodziła 22 maja
SYN- urodziła 27 maja
SYN urodziła 6 czerwca
SYN urodziła 10 czerwca
CÓRKA urodziła 22 maja
CÓRKA - urodziła 28 maja
SYN urodziła 1 czerwca
SYN urodziła 11 czerwca
CÓRKA urodziła 10 czerwca
CÓRKA urodziła 18 czerwca
SYN - urodziła 5 czerwca
CÓRKA urodziła 16 czerwca
SYN urodziła 22 maja
SYN
SYN urodziła 19 czerwca
CÓRKA urodziła 19 czerwca
SYN
SYN urodziła 4 czerwca
SYN urodziła 1 czerwca
CÓRKA urodziła
SYN urodziła 26 czerwca
CÓRKA urodziła 21 czerwca
Urodziła 11 czerwca
CÓRKA
CÓRKA
SYN urodziła 5 czerwca
SYN x 2 !!!!!! Urodziła 3 maja
CÓRKA Urodziła 22 czerwca
CÓRKA urodziła 21 czerwca
SYN
CÓRKA
SYNurodziła 21 czerwcaNie wiadomo... Moze po dzisiejszej nocy juz mniej ;-).Jeszcze osiem porodów i bedziemy w komplecie
. A Milkaaa obiecala, ze dzisiaj rodzi...