reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Joanna dostała smsa od Głuszka ale nie ma jak wejśc na kompa i mi go przekazała.

Głuszek napisała: Chciałam poinformować, że dziś o 7.15 urodził się siłami natury Misiu. Ważył sobie bagatela 4260 i długo 62 cm. Na porodówkę weszłam o 3 a opuściłam ją z Misiem za 4 godziny. W sumie 2,5 godziny mega bóli ale parcie 5 minut i to mnie najbardziej bolało.Darłam sięjak opetana.generalnie było Ok.Proszę Cię przekaż info na forum

reklama
Głuszku, Ty szczesciaro!!! Cos tak czulam od rana "w kosciach"!!!!! Michasiu witaj wsrod czerwcowych dzieciaczkow!!!!!!!!!!

Głuszku w końcu się doczekałaś!!!!!GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!

za całą resztę dwupaków trzymam kciuki!!!!!:-)

Wilmek gratuluję dzieciątka!!!

Wilmek, Głuszek gratulacje!!!:-):-):-)

Któr następna? Darunia? Milka? Joaś? trzymam kciuki za czerwcówki w dwupaku, żeby do końca czerwca maluszki się już urodziły :tak:

Mi sie wydaje ze ja bym sie nie doczekała na poród który by nastąpił naturalnie, dlatego dobrze ze juz jutro stwierdzą czy wywołanie czy cesarka- oj chyba zaczynam panikowac :-( troszkę jestem niespokojna.... :baffled: mam tylko nadzieje ze za bardzo nie bedzie bolało ;-) ale jednak ten strach porodu jest ;-):tak:

Głuszku gratulację w końcu się doczekałaś no ale nic dziwnego że tak siedział tyle w brzuszku i narzekałaś że masz duży brzunio a to twój niunio taki duży :-)
Pobiłaś mój rekordzik wagowy :-):-):-) Wow :-):-):-)

reklama

Witajcie Czerwcówki miłe!
Od poniedziałku jesteśmy w domku- M dostał pierwszy raz w życiu prezent na Dzień Ojca:-)!
Postaram się przekopać przez posty i wtedy szczegółowo, tymczasem- gratuluję rozdwojonym i nieustannie kraczę reszcie!
Zosiaczek jest uroczy, dużo śpi, coraz lepiej je, dziś pediatra stwierdziła, że żółtaczka schodzi (wypisali nas z bilirub 10), waga w górę o 80 g, kupy z czarnych przeszly w uroczo musztardowe...:-D
Babyblues mnie dopadł wraz z nawałem i zastojem w prawej persi, którą rozmasowała mi mama (co za ból....:baffled:), dzis już o niebo lepiej. Tylko jeszcze siedę na dmuchanym kółku.
Co chwilę zaglądam do pokoju i upajam się zapachem malucha.:tak:
Pozdrawiamy!!!

Do góry