Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja widze ze ta koncoweczka z czerwcowkowej listy jest bardzo spozniona Joas zycze Ci wszystkiego naj naj te nasze maluszki wiedza najlepiej kiedy wyskoczyc a mamusie sie martwia moge tylko pogratulowac Ci sily i energii Joasiu ja dzisiaj zaczynam malowanie wczesniej nie moglam wiec sporo pracy przedemna i gimnastyki;-)Marlena, nie wiadomo, ktora z nas ostatnia sie "rozsypie". Widzisz, ja mam trojke dzieci, zasuwam, jestem po terminie - mimo, ze ten z usg niby najbardziej wiarygodny, a nic sie nie zapowiada na porod. W sobote ide na ktg, pewnie wroce do domu, na poniedzialek mam sie umowic do gina, na wszelki wypadek, wczoraj mi sie skonczylo zwolnienie, wiec od dzisiaj juz jestem na macierzynskim....
witam :-) tak szybko napisze tylko ze urodzilam we wtorek 24go o 2:22 Bruna 3620g :-) jak troche poczytam napisze wiecej...wyszlismy wczoraj wieczorem:-)
pozdrawiam :-)

jak uśnie to śpi, ale jak się obudzi to krzyk jakby ją e skóry obdzierali 
żadnej doświadczonej babki pod ręką, wszyscy w pracy a ja się męczę z małą i nie wiem co robić