reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej Babeczki;

Po pierwsze ogromne gratulacje Kocie Behemocie :-) i dla Gluszka także :-)

Mój Mat także cały dzień dzisiaj śpi - odsypia noc :-D a no i jeszcze zmiana pogody - u nas dzisiaj zimno więc ze spaceru nici.
Mata;
moj Maly to w ogóle cały był łuszczący - ze względu na malą ilość wód, która mi doskwierała - ja smaruję go po każdej kąpieli parafiną - ma to niesamowite działanie.

reklama
Czesc Dziewczyny :-D

Mialam dac znac, ale widze ze Wilmek juz to zrobil :-)
Ogromne dzieki za gratulacje :-D
Moje szczescie - Olenka - dzis juz jest w domku :-) A rodzice napatrzec sie nie moga :tak:
Gratuluje wszystkim, ktore juz maja malenstwa przy cycuszku, a nierozpakowanym zycze cierpliwosci - tez sie doczekacie! Trzymam kciukasy :-)
Pozdrawiamy z Malenstwem :tak:

Marta ja kąpałam Kubę w krochmalu i teraz już ma ładną głdziutką skórę. Polecam. Tak samo robiłam przy Kacperku bo oliwka nc nam nie pomagała. Spróbuj może u Ciebie też się sprawdzi.

Mój Kuba też dzisiaj od południa śpi. Najpierw prawie 4godz. Obudził się zjadł i dalej śpi. Ciekawe czy noc też będzie spokojna czy może przestawił sobie dzień z nocą

Głuszku ogromne gratulki dla Ciebie i Misiaczka :-D

A ja dziewczynki jestem totalnie załamana i ryczę dziś po kątach...
Moja mama kilka dni temu dowiedziała się, że ma półpaśca, a dotykała małego i całowała więc obserwowałam i jak na razie oki, dziś tata zachorował - pewnie od mamy a popołudniu wyskoczyły krosty mojemu M.....:szok: chodze jak struta już wyprowadziliśmy się z małym z sypialni ale strach nadal mnie oblewa potem:szok: przepraszam Was, że tak pisze o swoich problemach - macie przecież własne ale musiałam się komuś wyżalić bo nawet nie mam do kogo się przytulić tylko do maluszka:-(

Aniknulko kochana, trzymam mocno kckiuki żeby Ciebie i maleństwa nie dopadło to choróbsko!!!!!!!! Bedzie dobrze i tak musisz myslec, mam nadzieje ze Twojemu mężulkowi i rodzicom szybciutko to przejdzie i dalej bedziecie mogli sie cieszyc sobą!
Ja własnie wróciłam od tesciów, zaraz z Ł zrobimy sobie seans filmowy... strasznie duszno mi i ciężko, ale pociesza mnie mysl ze w poniedziałek w końcu sie to skończy ;-)

U mnie padało i była burza . Moja też śpi długo zdążyłam zrobić cały obiad i nawet zjeść gorący , wziąć kąpiel i teraz siedzę na BB :szok:
Wydaje mi się że zmiana pogody plus dzisiejszy wypad do szpitala zrobił swoje bo nawet sąsiad wierci dziury i mała śpi.
Aniknulka trzymaj się dzielnie kochana , wszystko będzie dobrze.
Moja mama też brała antybiotyk cały ten tydzień i nie mogła ani mi pomóc ani się małą nacieszyć, męża nie ma a do kąpieli przychodzi szwagier i mi pomaga, męża nie widziałam już 3 tygodnie , chyba nawet połogu nie zauważy jak tak będzie często wpadał do domu.

reklama
Joasiek gratuluję dzieciątka!!!!!!:tak:
Darunia
trzymam kciuki za poniedziałek:tak:
Joaś dużo zdrówka dla ciebie i całej twojej rodzinki!!!
Za nasze czerwcowe dwupaki trzymam kciuki!!!!!!
Behemotku malutka jest super i super że już jesteście w domku a ty pojawiasz się na bb:tak:
Aniknulko wszystko będzie dobrze!!!W twoim mleku na pewno znajdują się już przeciwciała na to choróbsko!!

U mnie powolutku wszystko się normuje i zaczyna pojawiać się rutyna dnia codziennego:tak: za niecałe dwa tygodnie Mikoś ma pierwsze szczepienie i tak się zastanawiam jakie mu zafundować:confused::confused: może coś doradzicie:confused:

Do góry