Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Marta, gratuluje. U nas tez tak bylo - dzidziek na cycku u mamy ale u taty w kapieli. Do tego stopnia, ze kapac zaczelam sama Marcinka jak mial ponad rokA ja się Wam pochwalę, że mam zdolego męża:-) odważył się sam wykąpać małą i świetnie mu to idzie, a mała nie płacze dużo i chyb się jej to podobteściowa tylko trochę wkurzona, bo wszytskie niemowlaki w rodzinie na początku ona kapała, a tu syn ją wyręcza
wydaje mi się, że taki kontakt tatusia z dzieckiem jest bardzo potrzebny, bo ja małą karmię, mam spory z nią kontakt, mąż nie, dlatego podczas kąpieli może nadrabiać zaległości;-)

Marta, gratuluje. U nas tez tak bylo - dzidziek na cycku u mamy ale u taty w kapieli. Do tego stopnia, ze kapac zaczelam sama Marcinka jak mial ponad rok![]()

). A jeszcze wczoraj się bałam, że znów cała noc na cycu będzie
zobaczymy czy tak jej zostanie ;-) póki co będę piła herbatkę hippa 2 razy dziennie, może ona tak działa
a mam pytanko do dziewczyn które miały cesarkę... czy jak lekarz wyciągnął juz dzidziusia czy miałyscie szanse by sie z nim przywitac?, kiedy mogłyscie sie juz nim zając?, i czy szwy na brzuchu strasznie bolą?, kurcze jest tych pytan, bo nigdy nie interesowałam sie cc
jesli bedziecie miały chwilke czasu przy swoich pociechach to skrobnijcie co nieco ;-) bo jestem zielona i wystraszona 

nie trzeba było nosic itp....spalismy do 10ej
miała jak mamoot Tensy...a wszystko inne napisze sama jak wróci
ten kolor przyciąga 
. Spał aż 15 minut:-(.