• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Julia trzymaj się dzielnie , lekarze wiedzą co robią , najważniejsze że diagnoza jest postawiona a ty się nie zastanawiasz co mu jest bo taka nieświadomość jest najgorsza.

Będzie dobrze i wszystko będzie ok, trzymam kciuki najmocniej jak potrafię :-)

reklama
Julia niech to tylko będzie trafna diagnoza i maluszka szybciej zoperują a będzie dobrze, lepiej tak niż trwać w niepewności bo dzidzia się męczy i ty. TRZYMAM KCIUKI!!!

Julia trzymam kciuki za synka, wszystko będzie dobrze :tak:

A my od 4 dni nie możemy się do żadnego pediatry dodzwonić... a mała ma podobne objawy... aż się boję :-(

Julia trzymam za was kciuki. Najwazniejsze, żeby dowiedzieć się co tak naprawdę maluchowi dolega i rozpocząć leczenie. Jestem z Wami całym serduchem. Uściski

DZIEKUJEMY. Mam wielką nadzieję,że się ułoży, marzę o tym.

Mata jeśli malutka robi kupki i nie stawia jej się brzuszek to powinno być Ok. Ale lepiej iść do lekarza, tylko że pediatra u nas bagatelizował ulewanie,a to nie zawsze jest normą u niemowląt,niestety.:no:

Witam czerwcóweczki!!!!
Agacina, Behemott, Asiowo, Joasiek1977, Wilmek, Gluszek, Darunia, Almetka, Jola244, Ewcia28, Milkaaa serdeczne gratulacje i buziaki w piętusie dla dzidziusiów:-):-):-)

Dziękuję za gratulacje i życzenia.

reklama
Julia, trzymam kciuki za malego i Ciebie. Za to bys miala duzo sily, bo to wazne. A wiem, ze masz. Z Eryczka tyle przeszalas... Najwazniejsze zeby byla wlasciwa diagnoza i szybkie leczenie.
U mnie bez zmian, czyli sie tocze. Na oddzial patologii, o ile sie nic zlego nie dzieje przyjmuja jednak dopiero 12 dni po terminie, a ja jestem 10, wiec mam szanse na naturalny porod. Nie tylko silami natury :-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry