Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
;-):-)
poznie cały dzien cyc... nie umiałam jej odłozyc do łozeczka
wieczorem napiłam sie meliski, jak mała w koncu zasneła ok 21
no i mamusia sie uspokoiła, Paulinka spała do 1;30 - 5 minut cyc (porzadnie ssasała
) i zasneła odrazu... nastepny cyc o 5 i po 10 minutach znów spała
w prawdzie obudzila sie ok 6... tatus przyniosl mi ja do lozka, ale dałam jesc i zaniosłam do lózeczka i spala do 8
jak nie moja córcia:-) dała mi pospać 9 godzin, bo ostatniej nocy to spalam chyba tylko 3 godzinki i byłam wyczerpana

zobaczymy...Powiedzcie mi jak to jest z tą mineralną wodą bo podobno litr takiej wysokomzmineralizowanej równa się litrowi mleka a nam w szpitalu z kolei mówiła pediatra żeby takiej wysoko.. nie pić ?
szok ale jestem wypoczęta
mały dziś troszkę spokojniejszy 
9 m-cy nosiłyśmy w brzuszku, mordowały nas zgagi, puchnące nogi, upały itp - przyżyłyśmy więc i to przeżyjemy 
ja dzisiaj spałam z 2 godziny z przerwami
ledwo chodzę, ale już nie wyglądam jak zoombie ;-) chyba kwestia przyzwyczajenia...
najważniejsze, żeby dziecko było najedzone i zadowolone :-)
no i mała była cała mokra a pierś ciągle twarda 
no i jest troszkę lepiej, bo nawet 2 godziny śpi, budzi się na jedzenie, pomarudzi i po ciężkim usypianiu zaśnie...
), a małej na pewno nie jest zimno...Głuszku dzięki za odpowiedz. Chyba sie otrząsnełam z szoku "małej ilości pokarmu". Dałam amłemu butle i po każdym posiłku dojada jakieć30 ml. Więc małemu mało było pokarmu, przespał w ciągu dnia 3 godziny i ja jestem bardzo szczęśliwa.Azile nie wiem czy pomaga bo sciagam 3 dzien na razie ale mam za to mleczko zeby podac po karminiu. mojemu zazwyczaj brakuje rano koło 5 jak je i po południu wiec ja dokarmiam 2 x dziennie i nie mam ani pół wyrzutu sumienia xz tego powodu. I ty tez nie powinnas. Jezu przeciez to wyraz miłosci ze nie chce zeby dziecko by ło głodne a nie jakas zbdrodnia. Mam za mało mleka i nie oznacza to ze jestem zła mama tylko ze mam za malo mleka i tyle!
a nie 3 jak zazwyczaj , mąż przyjechał, ja mu ciągle przez telefon narzekam że mała nie śpi a dziś - o, proszę , tatusia jej chyba brakowało.