Azile wiesz mój mały misu ważył jak wychodziliśmy ze szpiatal (w 8 dobie) 4400 więc tyle co większosć miesięcznych dzieci albo i lepiej wiec po prostu moje cycki nie wiedzą ze mają produkowac mleka na takiego niedzwiedzia - np. wcozraj zjadł o 21.30 potem o 24.30 potem o 5 i musiałam mu dac mleczka z butli - zjadł 40 ml, potem jadł 8 a potem to o 10, 12, 14 i dojadł z butli 70 ml, potem mu się ulaó i usnął hihi, potem o 17 i dojadł o 18 z butli 30 ml - a na cyckach wisiał godzinę a teraz śpi smacznie..... I nic cały dzień nie ściągnełam bo między karmieniem o 10 a 12 byłam z Maryś na polku, potem trochę ogarnełam chałupę, siadłam na chwilkę do kompa. Potem między 14 a 17 pojechałam z Marysią na zakupy, obiad zjadłam o 18

... położyłam się na 15 minut jak moja mama i mąż poszli z dzieciakami na pole ale burza ich przywiaa z powrotem.... jestem taka zmęczona..... Kurcze jutro jestem z nimi sama i ciekawa jestem co to będzie.....
Nie spodziwałam się tego zmęczenia wszechogarniającego mnie i to jeszcze dziwne bo śpię po 8-9 godzin z jedną, max 2 przerwami i to takimi w pół śnie a kurcze jestem przyzwyczajona do wstawania bo przecież Marysia mi się ostatnio budziła - pamiętacie jak pisałam..... A tu jednak chyba karmienie to co innego a wstawanie i zanoszenie Maryski do siebie to co innego. Acha i musze wam powiedzieć ze Marysia co dziwne przestala mi się budzić w nocy... szok.....
Acha ktoś się pytał o te mleczka
isomil to mleko sojowe - jeśli wasze dzieciaki nie mają alergii na soję to mozna, ale soja często uczula wieć po Isomilu może nic nie schodzić - inne mleczka tego typu to Humana SL, Bebilon Sojowy, Bebiko Sojowe
Bebilon pepti to hydrolizat białek serwatkowych mleka krowiego a
Nutramigen to hydrollizat zarówno białek serwatkowych jak i kazeiny. Śmierdzi bardziej bo te białka są jakby bardziej "pocięte" na peptydy. Największy śmierdziuch to
Bebilon Amino - tu białka sa pociete na aminokwasy czyli sama tablica mendelejewa jak ja to mawiam. Ale to juz jak nic nie działa.