Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ile mleczka zostawiłas w końcu? co kupiłaś?Witajcie
wrociłam z zakupów- mały ładnie sie zachowywał pod moja moja nieobecnosc:-);-) i ja wrociłam mega zadowolona z zakupów- kupiłam buty, bluzke i spodnice SUPER bardzo sie ciesze:-)
teraz mały mi spi na rekach- stesknił sie :-);-)

mam nadzieje ze mały to dzielnie zniesie- zapytam sie tam czy mają te szczepionki 6w1 bo jutro miałam szczepic tylko na żółtaczkę a za misiąc tą 5w1- zobaczymy
Daruniu ja tez jutro ide na szczepionke i na zółtaczke a za 6 tyg na 5w1 a dlaczego... chciałam dziś isć po recepte do lekarki na 6 w 1 i moja lekarka odradziła mi mówiła ze ma złe doswiadczenie z tymi szczepionkami w ogóle nie wytwarzaja przeciuciał żółtaczki miała kilkanascie przypadkow takich, a i był okres gdzie wycofali podobno ja jakis czas te szczepionke 6w1 a potem ja przywrócili , mnie sie wydaje że lekarka bez powodu by nie odradzała mi tej szczepionki przecierz nie ma interesu w tym a zreszta pracuje w szpitalu i na pewno by sobie tego nie wymysliła ma doczynienia na codzien z mnóstwem dzieci wiec jest dla mnie autorytetem i jej poslucham napiszcze może cooś słyszałyscie o tym caluje was czerwcóweczki jak fajnie być mamą:-)Witaj Zuskus po urlopie ;-)
Kurcze my jutro idzemy na szczepienie- troszkę sie bojemam nadzieje ze mały to dzielnie zniesie- zapytam sie tam czy mają te szczepionki 6w1 bo jutro miałam szczepic tylko na żółtaczkę a za misiąc tą 5w1- zobaczymy
Znowu spokoj na forum ;-) mój mały juz spi- odpukac ;-) mam nadzieje ze to juz ten własciwy sen ;-)