Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

przez ten brzuszek mi spi niespokojnie i jak do tej pory ładnie zasypiła w łózeczku to teraz trzeba się nakombinować, żeby usnęła... ale kupka sie ładniejsza robi, chociaż dalej ze śluzem... zobaczymy jakie będą kolejne kupki, jeśli dalej sluzowate to śmigamy do pediatry 
ale to tylko w chwilach załamania 
to tak jakby się nienajadła bo powinna się porządnie najeść i dłużej wytrzymać bez mleczka widzę to po Antku dostal 7: 30 butelkę zjadł tylko 80 ml a po 2 godzinach znów chciał....ściągnęłam 160 ml..podaję znów zjadł 80 ml. A dziecko powinno jeśc ciut rzadziej bo żołądek jest ciagle obciążony..ale też ciężko mi czasem go przetrzymac bo też nie chcę żeby płakał. Ale musze zacząć tak robić. Dzisiaj u pediatry podpytam...Chociaż ty karmisz piersią czyli na żądanie .No nic mam pomidorówkę gotową ryż ugotowany, schabowe rozbite, ziemniaki obrane fasolkę szparagową przygotowaną idę na spacer i na zakupki jedzeniowe. Dziś zrobię wieczorem sałatkę z brokułem. Jadłam na panieńskim i smakowała mi okrutnie.tymczasem....

ja ledwo sniadanie skończyłam i inkę dopijam 

no i słyszę, że połyka, więc głodna, bo jak chce tylko do towarzystwa cyca to wystarczy, że czuje przy buźce i odpływa 

w ogóle spać nie chce... o łózeczku nie ma mowy, jak juz zasypia to albo w wózku i czeba ciagle nim ruszać albo w foteliku samochodowym
tam jej chyba najlepiej, bo w nim najdłuzej przysypia

Mała skonczyła juz 7 tygodniu i zaszczepic bez tej karty jej nie mogą..., podobno w czwartek poslali... to moze do jutra dojdzie! to nic, ze mieli o zrobic 7 tygodni temu...
masakra...
laktatorem tez postaram sie cos odciągnąc w razie czego zeby mieli...
Tą sama pewnie ubiore na chrzest w niedziele
Łudze sie, ze po niedzieli wróci do nas nasz aniołek, bo ten diabełek czasem jest nie do zniesienia
Ja tez widze przeswitujace zabki w dziaselkach.I Majka odkad skonczyla miesiac to bardzo sie slini,wklada piastki do buzi,zasysa sie nawet we wlasne ramie.Nie wspomne,ze takze i w moje ramiona,bluzki itp.;-)
mata-mam nadzieje,ze Dobrusia da Ci wiecej wolnego.Dzis mi sie snilas-bylas u mnie z wizyta,bez malej,prosto od ekskluzywnego fryzjera (mialas swietnie sciete wlosy i piekny ich kolor:-)).Takze moze sie sprawdzi;-)
biedroneczka-witamina K jest dla dzieci,ktore sa karmione tylko piersia,bo sztuczne mleko ja zawiera.A Ty jak karmisz?
majeczkoja karmie piersią, dzwoniłam do przychodni pani doktor powiedziała że niektórzy lekarze nie preferuja wit k jest to modne dopiero od roku wcześniej nie było tego wystareczyła wit k w szpitalu własne ja tak pamietam maoja córcia starsza nie dostawała tego , i teraz tez nie bede dawała podaje sie dzieciom do 3 mies ,a moja mua juz ponad 6 tyg wiec lekarka powiedziała żebym juz jej nie podawałą
odezwę się po wizycie!
Na imprezie mysle posiedzimy gdies do 22 czyli 5 godzin... mysle, ze sobie jakos poradzimy
miałam cały czas krótkie, odkąd mała sie pojawiła nie mialam czasu isc do fryzjera i w ten sposob postanowiłam je zapuścic... i teraz mam taka długosc ze tylko opaski zakładam... a one raczej nie pasuja do tego stroju...
Chyba je obetne... a nie chchciałabym , bo ju tyle sie mecze...
ehh... nie mam pomysłu. Moze jakis fryzjer by mnie jakos uczesał...