reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witaj Joanna :-)
Moja mała jest grzeczna jak tata jest w domku , tak jakby czuła że jest komplet - cała rodzinka. Wczoraj mi cały dzień dała popalić a w nocy jak był już tata spała 2 razy po 3,5 godziny a dziś po 12 stej wyszliśmy z domu i do 20 stej obudzila się 2 razy , zjadała ( karmiłam idąc na stojąco ) i spała - ciekawe jak będzie w nocy :crazy:

reklama
Kasiu;
To wczoraj Jacek wrócił - nie było9 go od wtorku i Mateusz spał bardzo niespokojnie - był pełen emocji... Oj, Dzieci nie lubią takich zmian - raz Tata jest - raz go nie ma... a tu ktoś późnawo odwiedzi... i już kłopot ze spaniem.

Madzia;
uwierz mi,że myślałam o tym ;-)

a, jeszcze chciałam napisać, że jak byłam w ciąży to w empiku kupiłam płytkę ,,dotyk czułości'' - muzyka dla kobiet w ciąży, dzieci i rodziców - gorąco polecam - Mateusz przy tym zasypia :-)

Poza tym słuchamy muzykę bobasa - chociaż nie wiadomo o co chodzi w tej muzyce - bardzo ją polubiłam i już niczego innego nie słucham :-D

Podziwiam cię z tym ćwiczeniem bo ja na razie mam tylko w planach. Na razie spacery są dla mnie ćwiczeniem i chodzenie od 12 stej do wieczora z wózkiem. Mała chce żeby mama szybko doszła do formy bo jak za długo stoi wózek to się wierci i trzeba jechać :-)

Kasiu;
jakie nasze Dzieci podobne - Mateusz tak samo - trzeba cały czas do przodu - a najlepiej jak się jedzie po wertepach :-D Muszę powiedzieć, że pięknie mi zasypia w samochodzie - uwielbia jeździć

Ja ze starszą to już znałam na pamięć tyle kołysanek a z tą mi się udaje kłaść do łózeczka i sama zasypia. U nas trochę mało edukacyjnie
Cały dzień leci muzyka ( viva albo mtv)

reklama
witaj Joanna! :-)
Dzieki Magdziarka za rade. A jeszcze sie zastanawiam czy jak ł bedzie podgrzewał mleko to moze naraz zagrzac te z dzisiaj i te z jutra rana- to bedzie razem ok. 120 ml -tak mysle :sorry2:
Nasz mały cały dzien marudny, nie wiem dlaczego- moze przez to ze mleko sciągałam i mu mało- juz sama nie wiem co mam myslec...
ehhh- nie ma siły i ochoty na ten jutrzejszy wypad na zakupy, który nawet nie wiedziłam ze tyle nerwów mnie bedzie kosztował :zawstydzona/y:

Do góry