Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i dobrze mam nadzieję że pogoda im dopisuje

ja dawałam Karolowi NAN HA i z tym kłopotu nie było...u mnie sprawdziło się również mleko HIPP jest dość dobre w smaku (słodsze) może Bartusiowi ono by zasmakowało

ale udało się wrócić cało i zdrowo
więc dziś był dzień ponownego wprowadzania zmian
bez płaczu się nie obyło ale grunt że dość szybko udało się powrócić do normalności
na razie mam robić okłady rozgrzewające i w czwartek do kontroli:-(
Witam kobitki.
Mój mały wczoraj zwymiotował po podaniu wody koperkowej.
Krótko ciągnie cyca, jak chce mu znowu podać pierś żeby dojadł to się drze i nie chce. Przez dwa dni tak się zaprzyjaźnił ze smokiem, że prawie cały dzień w buzi smok i co gorsza w nocy też woła smoka. A jak mu wypadnie to próbuje sam go włożyć, wygina się w kierunku smoka. I jak smoka nie ma to krzyk a potem płacz. Przez te wieczorne charce to mi i mężowi kręgosłupy odpadną. Mały uspokajał się tylko w pozycji pionowej na rączkach.
Teraz śpi ze smokiem w buzi, a jak smok wypadnie to jest pobudka.
Miałam dziś ambitny plan, żeby go odzwyczaić od smoka. Chyba dam sobie spokój.
A dziś o 4 w nocy chciał się bawić skubaniec mały.:-)

. Naładują akumulatorki i wrócą pelne werwy do domków.

Przy malutkiej zawsze jest coś do zrobienia i ona wypełni Ci dni. a czas minie w oka mgnieniu. trzymaj się dzielnie.