Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
napisze wam coś na humor dzis naprawialismy okap a było to tak w nocy obudziło nas piszczenie okazało sie że cos okap piszczy wydaje jakies dźwięki no ale w nocy nic nie mogliśmy zrobic pozamykaliśmy drzwi od kuchni i od sypialni jakoś dotrwalismy do rana wstalismy raz piszczy raz nie piszczy to npiszczenie było oczywiście nie uruchamiająć okapu, no i długo nas nie trzeba prosić z męzusiem wzielismy sie za niego rozkręciliśmy mnustwo kabelków ja mówie Jacuś ide na dół wyłaczam korki a ty odcinaj kabeli po kolei no i do roboty skończło sie tak że wszystkie kabelki prowadzące do panelu poodcinaliśmy a to cholerstwo dalej piszczy
no to lecimy pozostale kabeli ja na dół jacek odcina i okazało się że jak poodcinaliśmy wszystkie kable to piszczało w puszcze głównej chyba to sie nazywa zasilacz no i sie wkurzyliśmy i odcieliśmy główny kabel w koncu i sie skończylo piszczenie a ja zostałam bez okapu będzie służył tylko jako ozdoba
ja już zapomniałam juz jak 9 mies temu ktoś zadzwonił z agencji czy bym sie nie zgodziła nna sesje dziecka ja oczywiscie sie zgodziłam bo nela szalała ze szcześcia fajna przygoda choć cięzka praca 2 dni nam to zajęło była 2 mies temu w teklamie na tvn przed w11 a teraz jest w gazetach o domach oj już dos z tym chwaleniem.... ale mi miło jak tak ogladam........ no nie wspomne że za cięzką prace Neli super zapłacili w szoku byłam całuje wstreciucha chwalipięta Pola tak mam na imieA my idziemy całą rodziną - taki ważny dzień. Mąż specjalnie wziął wolne w pracy! Najpierw na ogólnym apelu o 8 rano a potem w klasach i jak będzie w klasach mąż wróci do domku z Antosiem a ja zostanę z Olkiem.jutro mamy rozpoczęcie roku o 10 i tak sie zastanawiam czy Mariki nie zabrać
własnie wypatrzyłam u Michała dolna jedynke!!!! jeszcze sie nie przebila ale juz widze czubeczek!!!! heca
dziewczynki mam pytanie moja Mrika często miewa tak że płacze przez sen musze etedy ja wybudzic żeby przestała albo przytulić czasami wybudza sie z płaczem czy wasze maluszki tez tak maja podobnie