kasiau30
Czerwcowa mama'08
Kasiau ty tez bez meza jak ja ze wszystkim musisz radzic sobie sama
Mam na szczęście blisko mamę ale i ona ma coś mało czasu ostatnio - wpadła w szał remontów - dziś mnie wyręczyła w odprowadzaniu do szkoły ale juz jutro nie może.
Joan-na moj Macius psuje sie co poniedzialek bo w weekend przyjezdza moj maz i steskniony nosi husta i zagaduje a w poniedzialek...jedzie do pracy
Moją starszą tez rozpieszcza tatuś jak przyjedzie
[/quote]
Mam na szczęście blisko mamę ale i ona ma coś mało czasu ostatnio - wpadła w szał remontów - dziś mnie wyręczyła w odprowadzaniu do szkoły ale juz jutro nie może.
Joan-na moj Macius psuje sie co poniedzialek bo w weekend przyjezdza moj maz i steskniony nosi husta i zagaduje a w poniedzialek...jedzie do pracy
Moją starszą tez rozpieszcza tatuś jak przyjedzie
lekarka sie zmartwiła kazała zrobic na początku badania krwi i moczu ale potem sie zastanowiła i kazała mi dokarmiac malutka lub sciągac mleczko do butli żeby zobaczyc czy je sciąganie odpada mam problem nie zbiore troszke i więcej nie leci może ja naprawde mam za mało mleczka i marika nie dojada jestem smutan i jest mi źle za 2 tyg mamy sie pokazać czy którejs sie to przytrafiło ja dzis kupiłam bebilon 1 i chyba ja nakarmie z jednej strony żal mi ze cycyś nie wystarcza z drugiej strony wiem ze to dla jej zdrowia a jeszcze mam uczucua mieszane bo może mój cycuś wystarcza i jak jej podam butle to póżniej nie bedzie chciała cycka ech cięzkie zycie
...czyli dużo nosi, buja itd. On na szczęście nigdzie nie wyjeżdża, ale codziennie wraca z pracy koło 19, kąpie tylko małego wieczorem...właściwie Krzysiem zajmuję się głównie ja. A teraz na urlopie to sobie odbija.
Potem będziemy wszystko naprawiać; grunt, że teraz ja mogę trochę odpocząć
to przecierz mało a Marika je tylko przez góra 10 minut, kupiłam mleczko bebilon 1 nie wiem czy dobre mam nadzieje że jest to dobry wybór PORADZCIE DZIEWCZYNKI TE CO KARMIA BUTELECZKA